Anni Fønsby skal svinge pisken over danske kendisser.
Anni Fønsby skal svinge pisken over danske kendisser. Foto: Nils Meilvang

Anni Fønsby spænder cowboyhatten og springer ud som ranch-ridelærer på TV 2 Zulu, når hun skal lære tolv danske kendisser at ride på ægte wild west-maner i den helt nye Zulu-serie 'Kvægræs, der har premiere i foråret 2010.

Det bliver vildt, voldsomt og vanvittigt, når tolv danske kendisser, bl.a. kuglestøder Joachim B. Olsen, Kia fra 'Slemme slemme piger', skuespillerne Jonas Schmidt og Stephanie Leon, filminstruktør Tomas Villum Jensen, model Oliver Bjerrehus og sangerinden Inez fra 'Sukkerchok' inden længe kaster sig i sadlen for at lære at drive kvæg på rekordtid.

De tolv cowboynovicer skal samtidig kæmpe om at overleve i det vilde Vesten på ægte cowboy-maner, når optagelserne til den helt nye hæsblæsende Zulu-serie 'Kvægræs' går i gang i november i det sydligste Arizona på grænsen til Mexico.

Værten Christiane Schaumburg-Müller skal sammen med de tre vaskeægte amerikanske cowboys Smoke, Colt og Carl fra ranchen 'Price Canyon Ranch' forsøge at holde styr på de to hold, når de skal lære at drive kvæget henover prærien og modstå alle det vilde Vestens mange farer. Det tabende hold vil i bedste Lucky Luke-stil blive dyppet i tjære og rullet i fjer, mens vinderne kåres til 'Årets Sherif 2010'.

Ridelærerinde med kløe i måsen
I løbet af otte programmer skal de tolv dovne storbymennesker lære det benhårde cowboyliv at kende og kastes både ud i at lære at kaste med lasso, skyde med gevær, brændemærke kvæg, sove i det fri på præriens vilde slette og ride rodeo.  

Anni Fønsby vil i et af programmerne derfor lære deltagerne alt om at ride som rigtige cowboys, så de er rustede til at drive det amerikanske kvæg af sted og komme først i mål.

- Jeg har arbejdet med heste i over 15 år og glæder mig utrolig meget til at lære deltagerne mere om, hvordan de rider på ægte cowboy-stil. Jeg kan desværre ikke selv ride med, da jeg jo skal passe på min gravide mave, men det vil helt sikkert klø i bagenden på mig efter selv at springe i sadlen, siger Anni Fønsby.

Anni er dog ikke den eneste stjerne, der gæster programmet under optagelserne. Også den kendte frisør René Friis kommer forbi i et af programmerne for at give deltagerne lidt wellness, når det slidsomme cowboyliv begynder at sætte sine spor.  

'Kvægræs' har premiere på TV 2 Zulu i løbet af foråret 2010.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.