Lyt til artiklen

Annette Heick har tilsyneladende ikke glemt Frank Jensen – for i en ny podcast får den tidligere overborgmester en stikpille af sangerinden.

»Mens vi står der og ser op på nattehimlen og fyrværkeriet, mærker jeg en våd tunge i mit venstre øre. Jeg vender hovedet og ser overborgmesteren stå med et kælent blik ved siden af mig.«

Med de ord satte sangerinde Annette Heick dagsorden med sin klumme i B.T. i slutningen af oktober forrige år, efter Frank Jensen var trådt af som overborgmester i København efter flere krænkelsessager.

For Frank Jensen afviste kategorisk, at han skulle være typen, der uforvarende slikkede på fremmede kvinder – så derfor stod Annette Heick frem med sin oplevelse med den afgående borgmester.

Til sidst endte han selv med at indrømme overfor B.T., at han ikke kunne huske, om han overhovedet havde været til stede ved det givne arrangement i anledningen af Øresundsbroens tiårs jubilæum.

Det var der dog flere kilder, der kunne bekræfte, og således blev den sag lukket.

Men nu får Frank Jensen endnu en tur af Annette Heick.

Annette Heick. Frank Jensen.
Annette Heick. Frank Jensen. Foto: Henning Bagger & Tobias Kobborg
Vis mere

Hun er nemlig med i DR-podcasten 'Fantasier', og her kommer hun med en humoristisk stikpille til den tidligere overborgmester i København.

For mens Annette Heick forklarer, at hun betragter sine seksuelle fantasier som så private, at hun ikke engang taler om dem med sin mand eller sine veninder, så går snakken anderledes tjept, når det er den anden vej rundt.

For samtalen falder i stedet på, hvad hun, radiovært Ditte Okmann og vært Elisa Lykke ikke går og fantaserer om.

»Der kan jo være ting, hvor man tænker: 'Det var meget sjovt, men det tænder jeg virkelig ikke på' – jeg tænder for eksempel ikke på at blive slikket i øret,« siger Annette Heick med et glimt i øjet i podcasten.

Den lille »servicemeddelelse« kvitteres med store grin, for de to resterende kvinder i studiet er ikke i tvivl om, hvem der hentydes til.

»Nå ja, vi ringer lige til eksborgmesteren og hører, om det er noget, han tænder på,« griner Elisa Lykke videre.

»Det er sådan noget, man lige spørger om først,« fastslår Ditte Okmann.

Hele familien Heick: Keld, Hilda, Annette Heick og Jesper Vollmer med deres sønner Elliot og Storm. Billedet er taget ved Melodi Grand Prix i Horsens i 2016. Foto Henning Bagger
Hele familien Heick: Keld, Hilda, Annette Heick og Jesper Vollmer med deres sønner Elliot og Storm. Billedet er taget ved Melodi Grand Prix i Horsens i 2016. Foto Henning Bagger
Vis mere

Men slikkeri i øret er reelt set en ting, som Annette Heick ikke tænder på, forklarer hun.

»Noget, som jeg godt kan sige er en forskel på mig og min mand, er alt muligt vådt. Nej, nej, nej, det skal jeg helst ikke bede om,« uddyber sangerinden – denne gang med henvisning til sin seksuelle partner og ægtemand, tv-kokken Jesper Vollmer.

»Jeg skal ikke have sådan et overvådt kys i hele ansigtet,« understreger hun.

Ikke mindst fortæller Annette Heick også om, hvad hendes seksuelle partnere ikke har tændt på ved hende.

For i hvert fald i bagklogskabens lys, har hun følt sig som »et seriøst turnoff« med sin »pæne og ordentlige« baggrund, hvorfor det nok har været »for grænseoverskridende for nogle af de her mænd at skulle involvere sig med Keld og Hildas datter«.