'Kærlighed kender ingen alder' lyder et gammelt ordsprog, og det ser ud til at holde stik i forhold til Anne Linnet og hendes kone, Kathrine Kjær Linnet.

De to fandt sammen, da Kathrine Linnet var 26 år gammel, og nu fortæller hun i en podcast, hvordan det er at være sammen med en kvinde, der er 38 år ældre end hende. Og hvordan det næsten ikke kunne være anderledes.

Første gang de to så hinanden, var, da Kathrine Linnet var bare 16-17 år gammel. Det var til en koncert, hvor Anne Linnet havde spurgt, om Kathrine Linnet ville ud og hilse på efter, fortæller 28-årige Kathrine Linnet i programmet 'Anden til venstre'.

Det skete dog ikke, og der skulle gå nogle år, inden de to fandt sammen og senere blev gift i december 2019.

Kærligheden er stor i foroldet, hvor der er en aldersforskel på 38 år.
Kærligheden er stor i foroldet, hvor der er en aldersforskel på 38 år. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Kathrine Kjær Linnet fortæller, at hun siden sin første forelskelse har været tiltrukket af ældre kvinder.

'Jeg har altid været tiltrukket af kvinder, der var meget ældre end mig, og jeg ved ikke hvorfor. Det kan man sikkert lave alle mulige analyser på. Faktisk da jeg var 14 år, forelskede jeg mig i en kvinde, der er på alder med Anne nu, og det tror jeg på en eller anden måde satte sig så stærkt i mig; at det var min første store kærlighed.«

Værten i podcasten, Stephanie Fisker siger desuden, at det modsatte vist er tilfældet for Anne Linnet. Noget, den 28-årige Kathrine bekræfter.

»Det er rigtigt, at Anne, efter hun selv er blevet ældre, falder for kvinder, der er yngre end hende selv.«

I Kathrine Kjær Linnets tilfælde var det rart, at hun ikke skulle overbevise nogen om, at det godt kunne gå med en yngre kæreste.

»Jeg er altid faldet for nogen, hvor der er den her betydelige aldersforskel, og det er meget sjovt, for indtil jeg mødte Anne, har jeg altid haft svært ved de kvinder, jeg mødte. For de ville også gerne have nogen på deres egen alder, så jeg har altid skullet kæmpe rigtig meget for at vise, jeg også har substans,« forklarer den 28-årige jurastuderende.

Hun fortæller, at det giver noget spænding i deres forhold, at de kan fortælle hinanden om deres forskellige verdener, fordi de har meget forskellige referencerammer.

Desuden åbner hun op om, at det var kærlighed ved første blik mellem hende og hendes hustru. De to flyttede meget hurtigt sammen, blev hurtigt gift, og første gang de skulle være væk fra hinanden, flød tårerne, da der blev sagt farvel på togstationen. Hør mere om de to og deres første møde i podcasten 'Anden till venstre'.