Et lille nyt menneske i Anne Linnets liv er dejligt for den 57-årige sangerinde, som ikke bare er mor, hun er også mormor og farmor. Men rollerne i det nygifte pars liv er ordnet; Tessa er mor, Anne Linnet er mammy.

Selvom aldersforskellen er 34 år og Anne Linnet både er mor, farmor og mormor, så er det Tessa som er mor for den fire måneder gamle datter Isolde.

Og selvom Anne Linnets yngste barn inden Isolde nu er 16 år, så er rollen vant for hende.

- Når man står med et lille nyfødt barn igen, er der sådan nogle urinstinkter, der træder i kraft. Men det er klart, ar det er Tessa , der er moderen. Jeg mammy!

- Tessa er som sagt moderen, og moderen skal have det tætte, nær forhold til barnet. Det skal jeg også, men det er på en lidt anden måde. Jeg synes, vi er meget gode til at være sammen om Isolde. Jeg deler kun ud af min erfaring, hvis Tessa decideret beder om den, ha, ha, fortæller den leende Linnet til ugebladet Alt For Damerne i denne uge.

I interviewet løfter den folkekære sangerinde også sløret for, hvordan de to mødte hinanden.

- Faktisk mødte vi hinanden, fordi jeg havde lavet en plade, og jeg skulle have en videosession, hvor jeg skulle bruge noget tøj. Tessa arbejdede i Magasin, og det var hende, der fandt tøjet frem til mig og kom ud på settet for at aflevere det. Og så inviterede vi jo på kaffe, og der blev snakket og hygget, og ja, så tog den ene ting den anden. Til december har vi været sammen i to år, forklarer sangerinden og lukker den af overfor Alt for Damerne, da spørgsmålet om hvad Anne faldt for hos Tessa, kommer på banen.

- Altså, det ville du vide, hvis du kendte hende!