Sangerinde og X Factor dommer afslører sin seksuelle fortid i bogen 'Testamentet', hvor hun både fortæller om S/M og sine forhold til mere end tusind kvinder.
Sangerinde og X Factor dommer afslører sin seksuelle fortid i bogen 'Testamentet', hvor hun både fortæller om S/M og sine forhold til mere end tusind kvinder. Foto: Torkil Adsersen

Slår Don Juan med flere længder

Ulla Henningsen og Gitte Hænning er blot nogle af de kvinder, der bliver nævnt i Anne Linnets erindringer, som torsdag udkommer med titlen 'Testamentet'. 

Heri fortæller hun om et aktivt sexliv. Over tusinder kvinder har sangerinden og X Factor dommeren nemlig nedlagt.

'Don Juan var en mand. Jeg er en kvinde. Don Juan elskede med tusinde og tre kvinder i Spanien. Amatør. Jeg har elsket med langt flere - kvinder.' 

Sådan beskriver Anne Linnet sit sexliv.

20060823 jkg


Anne Linnet og Susse Wold i billeder


Flere af hendes største hit er skrevet som kærlighedserklæringer til disse kvinder. F.eks. er storhitte 'Smuk og dejlig' inspireret af Ulla Henningsen, som hun er en af de mange kvinder, hun har nedlagt.
 
Det var dog ikke kun kvinder, som nød godt af Anne Linnets erfaring. Hun har også været sammen med adskillige mænd, ligesom hun fortæller om sin flirt med S/M-miljøet.

Køb BT i dag og læs alt om Anne Linnets store kærlighed til skuespillerinden Susse Wold.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.