Lyt til artiklen

Syv måneder før sin pludselige død gav Anne Heche et interview, der efter alt at dømme blev hendes sidste.

I det netop offentliggjorte interview, fortæller skuespilleren blandt andet, hvem der skulle spille de yngre versioner af hende i en eventuel film om hendes liv.

Anne Heches refleksioner blev optaget i januar, men først tirsdag udgivet i podcasten 'Behind the Velvet Rope with David Yontef'.

Og her fortæller den 53-årige skuespiller, at hun ville vælge 29-årige Miley Cyrus og 42-årige Kristen Bell.

»De har begge en personlighed, der gør det muligt at møde verden på en måde, jeg også ville, og på en måde, som jeg føler, jeg gerne ville portrætteres,« siger hun.«

Anne Heche begyndte sin skuespilkarriere i sæbeoperaen 'Another World'. Her spillede hun som teenager hele to roller; nemlig tvillingeparret Vicky Hudson og Marley Love, for hvilket hun fik en Daytime Emmy Award i 1991.

Også Miley Cyrus spillede to roller, da hun fik sit helt store gennembrud i Disney-serien 'Hannah Montana' som henholdsvis den helt almindelige pige Miley og hendes alter ego, superstjernen Hannah Montana.

Og det imponerede Anne Heche.

Den 29-årige sanger og skuespiller Miley Cyrus.
Den 29-årige sanger og skuespiller Miley Cyrus. Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

»At være i stand til at gøre det. At kunne udtrykke det. Være så modig, som hun har været – at gå fra Disney til, du ved, 'Wrecking Ball',« siger hun med henvisning til den mere voksne udgave af Miley Cyrus, der i 2013 udgav den anmelderroste sang 'Wrecking Ball'.

Skulle den fiktive film om Anne Heche bruge en mere moden yngre udgave af skuespilleren, peger hun på 42-årige Kristen Bell, som hun spillede sammen med i 'Gracie's Choice' fra 2004.

Her spillede de mor og datter, og Anne Heche blev imponeret over Kristen Bells evne til at 'fortælle historier' og gøre det 'med personlighed, charme, timing og humor'.

»Jeg ser mig selv i hende, og jeg tror ikke, det var helt dumt, at jeg spillede hendes mor. Jeg vil have, hun skal spille mig.«

Den 42-årige skuespiller Kristen Bell.
Den 42-årige skuespiller Kristen Bell. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

5. juli bragede Anne Heche ind i et hus i sin bil, som øjeblikkeligt brød i brand. Kort efter blev hun erklæret hjernedød, men blev holdt kunstigt i live af hensyn til hendes tidligere udtalte ønske om at donere sine organer.

Vidner har fortalt, at hendes bil kort før ulykken slingrede og kørte alt for hurtigt. Inden hun selv kørte galt ramte hun en garage og var tæt på at køre en fodgænger ned.

Der opstod mistanke om, at hun kunne være påvirket af alkohol eller stoffer. Politiet har siden konkluderet, at hun havde kokain i blodet på ulykkestidspunktet.

Der er ikke meget tilbage af Anne Heches bil. Foto: Ritzau/Scanpix
Der er ikke meget tilbage af Anne Heches bil. Foto: Ritzau/Scanpix
Vis mere

Efterforskningen af ulykkens omstændigheder er dog stoppet, efter det kom frem, at Anne Heche var erklæret hjernedød, bekræfter politiet over for Page Six.

53-årige Anne Heche nåede at spille med i en lang række film og tv-serier. Hun var blandt andet med i filmene 'Donnie Brasco' og '6 dage, 7 nætter'. Her spiller hun over for henholdsvis Johnny Depp og Harrison Ford.