De rige har mange glæder. Caroline Fleming er rig og kan nu glæde sig over at få en bog udgivet.

Det var den næppe blevet, hvis forfatteren var en almindelig, leverpostejfarvet psykolog.

Baronessen har en helt anden gennemslagskraft – og farve, nemlig Barbie-lyserød. Den farve præger hendes bog 'Lykkelig nu!'.

Den er trykt med lyserød skrift og fuld af lyserøde banaliteter – 'lyt til en solsort', 'træk vejret ordentligt', 'drik æblejuice med ingefær og chili'.

God til rengøring

Jeg har stor beundring for baronessens energi og sans for rengøring. Fra hendes tv-rengøringsprogrammer ved jeg, at hun er effektiv med afløbsrens og kan gøre rent som en lyserød tornado.

Til hver en tid kan hun få lov at ordne og farvekoordinere indholdet i mit rodede køleskab, men når det gælder min lykkefølelse, så tvivler jeg på, at hendes bog vil kunne få den til at stråle højglanspoleret.

Caroline Fleming er glad. Forlaget forklarer, at 'det er fordi, hun har valgt at være glad'. Så ved vi det – det er altså ikke, fordi hun er født med en guldske i munden, blev gift med en milliardærarving, forblev gift med ham og millionerne, mens hun scorede en spiller fra U21 landsholdet, fik udnævnt 15-årige Caroline fra Nærum til Danmarks Næste Topmodel – og nu er blevet mor til labre Nicklas Bendtners babyboy.

Mål gør lykkelig Men altså, er du trist, og har du sorg i sindet, så behøver du måske ikke ta’ til Lundeborg – du kan tage chancen med millionøsens gør-det-selv bog om at blive lykkelig.

Her vil du kunne læse, at man bliver lykkelig, hvis man sætter sig mål og når dem. Et overkommeligt forslag fra Caroline Fleming er, at man får tørret hylderne i skabet af.

Der sker jo ikke noget ved at prøve!

Mere risikabelt er det at følge hendes anvisning om at blive lykkelig ved at indlede dagen på en god måde.

Hun synes, vi skal kigge os i spejlet og sige: 'Hvor ser du smuk ud i dag'. Det kan hun jo sagtens sige. Og det gør hun i 'Lykkelig nu!', der er irriterende, lalleglad, fuld af poesibog-visdom og trættende peptalk.

Gråt vinterhumør

Når jeg i butikkerne får slynget det evindelige »Hav en god dag« i hovedet, så har jeg ofte lyst til at svare: 'Tak, men jeg har andre planer!'

Sådan fik jeg det også af »Lykkelig nu!« Den gør mig nærmest lykkelig over mit mellemgrå vinter-humør.

Caroline Fleming: »Lykkelig nu!« Lindhardt og Ringhof. Kr. 199,95. Bogen udkommer i dag (mandag).