Han er allerede et stort navn på comedy-scenen herhjemme, ligesom han i årevis har fået danskerne til at grine af sine mange kendis-parodier i ’Live fra Bremen’ og ’Indenrigs’. Men nu er manden med de mange ansigter, Andreas Bo, klar til at indtage nye jagtmarker; han satser nemlig på det helt store lærred.

Det fortæller Andreas Bo selv til BT.

»Jeg udvider hele tiden mine interessefelter, og lige nu sidder jeg og skriver på en komediefilm sammen med et stort dansk produktionsselskab. Planen er, at jeg selv og en anden stor, dansk skuespiller skal spille hovedrollerne,« siger Andreas Bo til BT uden at ville afsløre mere.

Manuskriptet sidder Andreas Bo blandt andet og skriver på i sine nye kontor-lokaler, som han deler sammen med kæresten Mascha Vang. Det betyder, at parret, der mødte hinanden nytårsaften for et år siden, stort set er sammen samtlige timer i døgnet.

»Mascha har sgu hele pakken,« siger Andreas Bo om sin kæreste Mascha Vang, som han mødte for snart et år siden. Her ses de to på den røde løber til tv-showet 'TV2014: De største øjeblikke' tirsdag den 16. december.
»Mascha har sgu hele pakken,« siger Andreas Bo om sin kæreste Mascha Vang, som han mødte for snart et år siden. Her ses de to på den røde løber til tv-showet 'TV2014: De største øjeblikke' tirsdag den 16. december. Foto: David Leth Williams
Vis mere

»Ja, selvom vi bor hver for sig, er vi nærmest sammen hele tiden alligevel, og det er rart, at vi nu også kan arbejde helt tæt på hinanden. Af en eller anden mærkelig grund bliver vi aldrig trætte af hinanden. Vi fungerer virkelig godt sammen, og Mascha har sgu bare hele pakken,« siger Andreas Bo til BT.

Parallelt med manuskript-skrivningen fortsætter Andreas Bo sin turné foråret igennem med sit seneste show ’Original’. Første stop på turneen bliver Ringsted den 17. januar.