Andrea Vagn Jensen opdagede, hvordan det var pludselig at blive forelsket i en anden efter at have været gift i 20 år.

Det var til en fest, hvor hun mødte Kasper Pilemand, som hun i dag er gift med, skriver denne uges Hendes Verden.

»Jeg har været gift med Mikkel i 20 år. Vi har to børn sammen, vi blev voksne sammen, og jeg vil altid elske ham. Men i 2012 mødte jeg en ny mand, som jeg er gift med nu. Kasper er arkitekt, og jeg mødte ham til en fest, hvor ingen af vores respektive ekser gad tage med. Den aften sad vi og flettede fingre i 10 timer,« siger skuespillerinden og uddyber:

»Kasper er 10 år yngre end mig, og han var også i et andet forhold og havde endda små børn. Efter et halvt år gik han, men jeg kunne ikke. Det var en lang og heftig proces, for det er så svært at splitte to familier.«

Andrea Vagn Jensen var tre år om at lade sig skille.
Andrea Vagn Jensen var tre år om at lade sig skille. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Hun siger, at forholdet til eksmanden nok aldrig bliver helt det samme, men at de i dag taler sammen, og at han har fundet en ny kvinde at danne par med.

I 2018 blev Andrea Vagn Jensen gift med sin nuværende mand, og i den forbindelse skrev medier, at hun afholdt brylluppet i smug.

Noget, hun benægtede, da B.T. fik fat i hende.

»Det har aldrig været nogen hemmelighed. Jeg har bare ikke inviteret pressen, men det er jo ikke ensbetydende med, at det er en hemmelighed. Jeg har aldrig tænkt over at invitere pressen. Det er der muligvis mange, der gør, men det, synes jeg, er helt absurd,« sagde hun dengang.

Hun fortæller til Hendes Verden, at selv om det var en hård proces, så er hun i dag glad for, at hun og Kasper Pilemand fandt sammen.

I coronatiden har 55-årige Andrea Vagn Jensen, som nogle måske kender fra tv-serien 'Strisser på Samsø', blandt andet brugt tid i sit sommerhus med familien, hvor der trods nedlukning og hjemmeskole har været mulighed for hygge.

Desuden har de i den svære tid glædet en nabo med noget hjemmelavet mad.

»Det er så kedeligt at lave mad til få, så jeg går over med 'dagens ret' til en meget elsket og skøn ældre dame, som bor på vores vej. Vi sætter tempoet ned og passer på hinanden,« fortæller hun,« lyder det fra Andrea Vagn Jensen.