I sommer afslørede Andrea Heick Gadeberg, at kæresten havde været på knæ for hende.

Men den 22-årige skuespillerinde og Blaue Blume-guitaristen Robert Jensen Buhl er stadig ikke begyndt at planlægge bryllup endnu, fortæller hun til B.T.

»Det var mest en kærlighedserklæring, tror jeg, fordi vi har været sammen i fem-seks år nu, så det var egentligt bare det, det betød. Men der skal da være bryllup næste år - eller om fire år eller fem år, hvem ved,« lyder det fra skuespillerinden.

Parret tager brylluppet »meget afslappet«, for først er det deres fælles hjem i København, der skal under kærlig behandling.

»Vi skal først have lavet køkkenalrum, så bryllup er andenprioritet lige nu,« forklarer Andrea Heick Gadeberg med et grin om den afventende bryllupsplanlægning.

»Vi har en lille lejlighed på fjerde sal, så vi kunne bare godt bruge noget mere plads, så vi skal rive en væg ned og lave et større køkken.«

Der er ellers masser af tid i den Robert-belønnede skuespillerindes liv for tiden til både lejlighedsfornyelse og bryllupsplanlægning.

»Jeg har faktisk fri indtil marts, så nu går jeg til personlig træning og kommer i mega fit form, så jeg er klar til at arbejde til marts. Så jeg laver ikke en skid, og det er virkelig rart,« siger hun med et grin om det endnu hemmelige projekt.

Robert Jensen Buhl (forrest til venstre) er guitarist i bandet Blaue Blume og er nu også en forlovet mand til Andrea Heick Gadeberg.
Robert Jensen Buhl (forrest til venstre) er guitarist i bandet Blaue Blume og er nu også en forlovet mand til Andrea Heick Gadeberg. Foto: Neal McQueen / PR
Vis mere

Andrea Heick Gadeberg viste for første gang sin forlovelsesring frem i juni måned, da hun havde sin værtsdebut ved årets Reumert-prisuddelingen sammen med skuespillerinden Amalie Dollerup.

Hun er kendt fra filmen 'Ser du månen, Daniel?' og særligt gennembrudshittet 'Retfærdighedens ryttere', som sikrede hende en Robert for bedste kvindelige hovedrolle.

Hun er desuden datter af musiker Jørgen Heick og skuespiller Trine Gadeberg.

Andrea Heick Gadebergs forlovede, guitaristen Robert Jensen Buhl, er kendt fra indierockbandet Blaue Blume, der debuterede i 2014 og siden har modtaget store roser i både ind- og udland for deres eksperimentelle musik.

Andre læser også