Det var uundgåeligt, da forretningskvinden Andrea Elisabeth Rudolph fandt kærligheden i håndboldeksperten Claus Møller Jakobsen. Også selvom han på det tidspunkt var gift og ventede sit andet barn.

Fra hun så ham første gang, blev hun fascineret af ham. Det fortæller hun i et åbenhjertigt interview i den seneste udgave af Eurowoman.

Men timingen var dårlig. Han var gift. Alligevel var deres kærlighed ikke til at komme uden om.

Den tidligere håndboldspiller valgte derfor at blive skilt med det samme.

»Claus er et ordentligt menneske, som trods den dårlige timing ikke ville trække det ud. For vores møde var dårlig timing, virkelig dårlig timing. Men man kan ikke selv bestemme, om man bliver forelsket, og vores kærlighed var ikke til at komme uden om. Det var ikke min drøm at møde en gift mand, men jeg mødte en gift mand, og derfra gik det meget hurtigt,« fortæller 39-årige Andrea Elisabeth Rudolph, der i dag arbejder i sit firma Rudolph Care, som producerer eksklusiv økologisk hudpleje, til magasinet.

'Har store nosser'

De to mødte hinanden i sommeren 2012. Halvandet år senere friede Claus Møller Jakobsen, og hun sagde 'ja'.

»Claus giver mig så meget ro og har en rummelighed, jeg ikke har oplevet hos noget andet menneske. Jeg kan være en stor mundfuld, men det skræmmer ham ikke. Claus har heldigvis store nosser, og selv om mine også er ret store, er hans størst,« siger hun til Eurowoman.

Ind i forholdet bragte de begge børn. Fra et tidligere forhold havde Andrea Elisabeth Rudolph datteren Isolde på ni. Han havde sønnen Oskar og datteren Alma, der i dag er henholdsvis otte og tre et halvt.

Sidste forår lagde hun et billede ud på sin Instagram af parret selv og en champagneflaske.

'Nogen af os skåler i champagne, andre i æblemost. Vi venter os et dejligt ønskebarn. Vi er så sindssygt glade, ubeskrivelig lykkelige og glæder os til at blive forældre igen i slutningen af efteråret. Og nej, vi kender ikke kønnet (og vil heller ikke vide det…)', skrev hun.

Artiklen fortsætter under billedet.

Parret ses her sammen i 2013 til et modeshow.
Parret ses her sammen i 2013 til et modeshow. Foto: Katja Maria Salomonsen
Vis mere

En hård beslutning at blive skilt

Sønnen Alfred blev født i september. Den 2. januar blev han døbt i Frederiksberg Kirke. Samme dag valgte Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen at blive gift.

'Guess what happened yesterday', skrev hun dagen efter brylluppet til et billede på Instagram, hvor parret stod under en æresport med et rødt hjerte med initialerne A og C. Han med en strømpe uden tæer.

I et interview med magasinet Fit Living kort før brylluppet, havde Claus Møller Jakobsen fortalt om udfordringerne ved en sammenbragt familie.

»Enhver, der har været gennem en skilsmisse – eller bare overvejet – ved, at det er en enorm hård beslutning og en meget smertefuld proces. Men det er, som det er. Og det er, som det skal være. Med masser af logistik og koordinering af kalendere, der skal passe sammen på kryds og tværs, præcis som det er hverdagen for masser af sammenbragte familier. Der er en helt konkret overskrift, som hedder ’at passe på børnene og vise hensyn og respekt’,« sagde han til magasinet og fortsatte:

»Andrea og jeg har udfordringer som alle andre, men vi har også en ramme, som er stor og bred. Vi kan skubbe til den, og vi kan være uenige, men vi hopper aldrig ud af rammen og er aldrig i tvivl, om det er ’dig og mig’.«

Parret har både en lejlighed på Frederiksberg i København og en i Århus, så de kan være tæt på Claus' to børn.