- Se hvad der skete en dag i december sidste år, skriver Andrea Rudolph om billedet her, som hun har lagt ud som bekræftelse på, at hun nu er forlovet med håndboldspuilleren Claus Møller Jacobsen, der har friet til Rudolph med denne ring.
- Se hvad der skete en dag i december sidste år, skriver Andrea Rudolph om billedet her, som hun har lagt ud som bekræftelse på, at hun nu er forlovet med håndboldspuilleren Claus Møller Jacobsen, der har friet til Rudolph med denne ring. Foto: AndreaRing
Danmarks fremstormende creme-dronning, Andrea Rudolph, der har haft stor succes med sin serie af bæredygtige hudcremer, er blevet forlovet i december.

Det afslører hun selv og hendes nu forlovede på Facebook og Instagram.

Den kommende ægtemand er Andrea Rudolphs kæreste gennem de sidste halvandet år, håndboldspilleren Claus Møller Jacobsen.

Parret mødte hinanden i sommeren 2012, og nu er det altså officielt og ganske vist, at de skal giftes.

Nyheden kom frem mandag formiddag på de to sociale medier Facebook og Instagram, hvor Andrea Rudolph selv har lagt et billede af forlovelsesringen ud med teksten:

- Se hvad der skete for mig en dag i december sidste år.  

På sin Instagram profil skriver Andreas kommende ægtemand, Claus Møller Jacobsen:

- Elsker dig for evigt - og derefter, mens Andrea Rudolph skriver:

- Troede ikke, man kunne være så lykkelig.

Den 37-årige forretningskvinde, der er tidligere radio og tv-vært, har datteren Isolde på syv fra et andet forhold, mens håndboldspilleren Claus Møller Jacobsen har sønnen Oscar på seks, og datteren Alma på to år.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.