Lyt til artiklen

Elisabeth Rudolph kunne stadig kalde sig nybagt mor, da hun og kæresten Jacob Houlind gik fra hinanden. 'Hårdt' siger hun her tre år efter.

I et interview med Berlingske Tidende sætter den tidligere Vild med dans-vært Andrea Elisabeth Rudolph ord på, hvordan det var at skulle finde sine ben midt i sit 'private jordskælv'. Da hun og kæresten besluttede at bryde kun et år efter, at de er blevet forældre.

- Jeg var sprød. Når man får et lille barn sammen, forestiller man sig ikke ligefrem, at man går fra hinanden igen, vel? Det var hårdt. Det var... med til at gøre mig voksen, siger hun til Berlingske Tidende.

I dag er Isolde tre år, og Andrea er netop flyttet i lejlighed med sin nye kæreste på Vesterbro i København. Han hedder Søren Thor Jørgensen, er helikopterpilot, men har også fingrene inde i tv-branchen, hvor han bl.a. har lavet 'Rabatten' på DR. I dag føler hun, at hun har skabt en base.

- Jeg er blevet ret sent voksen. Jeg har haft travlt med ikke at gå glip af noget, og sådan har jeg det stadig. Der er så meget, jeg skal nå og så meget, jeg gerne vil, og nu taler jeg ikke om andre mænd end min kæreste, siger hun til Berlingske Tidende.