Det er godt, at Anders og Torben Petersen befinder sig så usigeligt godt i hinanden selskab.

De har nemlig ikke måttet få besøg af hverken TV 2 eller deres thailanske kærester, som ellers skulle have været et smut forbi Holstebro på det her tidspunkt, fortæller de enæggede tv-tvillinger til Her & Nu.

I de seneste fem år har tv-stationen fulgt 49-årige Anders og Torben Petersen i programmet 'Anders og Torben', hvor man har været vidne til deres liv i lykkelig tosomhed i Holstebro, hvor de synkront har iklædt sig ens tøj og færdiggjort hinandens sætninger.

Og i år skulle de så igen have haft et kamera på slæb, når deres thailandske kærester, Don og Nam, efter lang tid med luftkys over Facetime skulle have besøgt de to mænd i Danmark.

»Desværre har det ikke været muligt, da flyene har været aflyst i hele corona-perioden, så vi savner hinanden rigtig meget. Det er rigtig ærgerligt,« siger Torben Petersen til Her & Nu og tilføjer, at tv-optagelserne dermed også blev forpurret.

Det skulle ellers have været et år i romantikkens tegn for især Torben Petersen.

For mens Anders Petersen og hans kæreste Udon 'Don' Lowthong har kendt hinanden længe og er blevet forlovet, så er Torben Petersen først i april blevet kæreste med sin Tanyaphat 'Nam' Thochumpa, som han mødte en enkelt gang på en rejse til Phuket i sommer.

Han ved dog, at hun er den rette. For de har både skrevet og ringet sammen utallige gange, og hun er både sød, fornuftig og 'har hovedet skruet ordentligt på', som han fortæller til TV 2.

Derfor regner tvillingerne også med at flytte permanent til Thailand inden for overskuelig fremtid, da reglerne for, hvornår man må tage en udenlandsk ægtefælle med til Danmark, er stramme, fortæller tvillingerne.

Men de planer er altså også sat på pause, efter corona-epidemien ramte hele verden i begyndelsen af 2020.

Anders og Torben Petersen kan dermed fortsætte deres arbejde på møbelfabrikken i Holstebro, hvor de til gengæld har haft mere travlt end vanlig under sygdomsudbruddet, hvor en stor del af danskerne har været i karantæne i deres hjem.

Karantænen har de nemlig i høj grad brugt på at installere nye køkkener, fortæller tvillingerne til Her & Nu.