Heidi Pihl var ikke imponeret over Anders Matthesens nyeste show, ’Shhh’.

Det lod den 49-årige sygeplejerske vide i en kommentar på standupkomikerens Facebook-side til et opslag, hvor der blev reklameret for, at det nu var muligt at forudbestille showet digitalt i MP4-format. Det kommer på gaden den 10. december.

Onsdag skrev hun på det sociale medie:

’Uanset prisen er det ikke pengene værd. Pinligt dårligt show!’

Det fik den 41-årige komiker til tasterne, hvor han gav dette svar:

’Heidi – uanset prisen er du vist heller ikke pengene værd. Pinligt grimt fjæs’

Over stregen?

Heidi Pihl fortæller til BT, at svaret kom bag på hende. Hun havde faktisk bare troet, at hendes kommentar ville blive ignoreret.

»Jeg er overrasket over, at han bliver så ubehageligt personlig. Det står i kontrast til den opfattelse, jeg havde af ham. For jeg har altid betragtet ham som en velreflekteret mand og en af vores dygtigste standuppere, som jeg altid godt har kunnet lide,« siger hun.

Da BT fanger hende på telefonen, har hun lige spist frokost med kollegerne. Hun fortæller, at de netop lige havde grinet af kommentaren over frokostbordet. Det er med andre ord ikke noget, hun ligger søvnløs over – og det er heller ikke noget, der har gjort, at hun kan lide ham mindre.

»Vi griner af det. Jeg synes, det sidste show var dårligt, så jeg var nok ikke gået ind og set flere alligevel,« forklarer Heidi Pihl, der generelt er glad for dansk standup.

Anders Matthesen havde premiere på sit syvende onemanshow den 2. september. Det er blevet beskrevet som et mere traditionelt standupshow med et som altid meget personligt materiale.

'Shhh' blev skudt i gang i Falconer Salen på Frederiksberg i København. Det var her, at 49-årige Heidi Pihl den 11. september så 'Andens' nyeste optræden.

»Jeg så det sidste show, og jeg synes, det var pinligt. Det var slet ikke, hvad jeg havde forventet,« siger hun og fortsætter:

»Jeg følte hele tiden, at vi var i en slags intro. Man tænkte, ’hvornår kommer showet’, og pludselig var showet slut. Der var ikke meget at grine af undervejs.«

Anders Matthesen har ingen kommentarer til sagen.