Anders Matthesen har fået børn, og det har ændret livet for den 36-årige komiker. Han mener dog stadig, at børn er for forkælede.

Meget har ændret sig, siden han sidst stod på scenen med sit eget show for to år siden.

Anden har nemlig fået ællinger - han er blevet både bonus og bio andefar.

Den 36-årige Anders Matthesen har fået en søn med sin kæreste Cemille Rosenberg, som i forvejen har to børn fra et tidligere forhold. Børnene har vendt op og ned på hans liv.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

- Der er en række ting, der må laves om, når man vælger at leve livet ikke bare med sin kæreste, men også med tre børn, fortæller han til Ekstra Bladet og tilføjer, at især hans vane med at arbejde hele natten er blevet ændret.

Tidligere har Anders Matthesen i skikkelse af 'Anden' ytret sig på en måde om de søde små, som kunne tolkes som om komikeren aldrig nogensiden selv skulle have børn. Det er der i den grad blevet lavet om på. Èn ting holder han dog fast i:

- Jeg har sagt, at børn er nogle forkælede svin. Det står jeg stadig ved. Nogle gange er det blevet misfortolket, som om jeg ikke kan lide børn. Det er helt forkert. men de har ikke rigtig passet ind i det liv, jeg har levet, forklarer han.

Matthesen arbejder lige nu på et nyt show, som får premiere i september næste år. Derudover har han planer om endnu en spilelfilm. Meget appropos skal den handle om danske familier på charterferie under arbejdstitlen 'All inclusive'.