Grand Prix-vinderen fra 1991 er død, bare 51 år gammel.

Og hans død kommer som et kæmpe chok for vennerne.

- Jeg er superrystet og ked af, at han er død, siger Dan Rachlin til bt.dk.

- Hans dødsfald kommer helt bag på mig, siger Rachlin videre om Anders Frandsen, som han lærte at kende gennem tv-stationen Kanal 2.

- Selvom vi ikke havde meget at gøre med hinanden siden Kanal 2, var vi som en stor familie. Jeg mødte ham så sent som for et år siden på Skovriderkroen, hvor vi snakkede om gamle dage.

- Han så meget tynd ud. Men var ved fint mod, fortæller Dan Rachlin.

Det var med Grand Prix-hittet 'Lige dér hvor hjertet slår', at den 51-årige Anders Frandsen blev berømt i 1991.

Men selvom hittet - der var forfattet af Grand Prix-veteranen Michael Elo - kun opnåede en 21. plads ved det internationale Grand Prix, satte det på ingen måde en stopper for Anders Frandsens karriere.

TIL NPF, STAMHERREN PÅ AMAGERSCENEN


Især på tv blev han et populært navn som vært på bl.a. programmerne 'Stjerneskud' og 'Knald eller fald', hvor han bl.a. lærte Amin Jensen at kende.

Også han er dybt rystet over Anders Frandsens død.

- Jeg er rystet over, at han er gået bort i så ung en alder. Han har lært mig meget, bl.a. som publikumsopvarmer, fortæller Amin Jensen til bt.dk.
Anders Frandsen havde da også stor succes på tv. Men fik derudover uventet succes på en helt anden front. Nemlig da han opfandt en smørskjuler!


Anders Frandsen trak sig for flere år siden tilbage fra rampelyset for at fokusere på sit firma, som producerede gaveartikler. Et firma han dog solgte for knap fem år siden for selv at flytte til Thailand.

De sidste år har Anders Frandsen dog været bosat i Hellerup. Årsagen til hans død kendes ikke.

Send din sidste hilsen til Anders Frandsen herunder