Lyt til artiklen

Tre år efter den blev lagt i graven, genopliver Anders Breinholt og Anders Lund Madsen nu deres populære podcast.

Denne gang med et helt særligt twist.

»Det er der ikke andre, der har fundet på,« lyder det fra Anders Lund Madsen i forbindelse med annonceringen.

Anders Breinholt og Anders Lund Madsen kørte fra 2005 radiofonisk parløb med P3-megasuccessen 'De sorte spejdere', som vandt flere priser i sine tre års levetid. Derfor var det til stor jubel for de mange fans, at parret i 2016 vendte tilbage til radiomediet med podcasten 'Anders & Anders'.

Tre år senere valgte de dog at lukke podcasten ned. Men nu – yderligere tre år senere – er den tilbage.

Ambitionen er at lave en podcast, som ifølge de to værter er 'noget andet end bare at være to gamle mænd, der sidder og ævler bag en mikrofon', skriver de i en pressemeddelelse med henvisning til podcastens format i de første tre leveår.

Denne gang er lytterne med til en form for åbent redaktionsmøde, hvor de to værter planlægger et stort liveshow, som de i forbindelse med podcasten vil holde hver fjerde uge.

»Vi er med under alle forberedelserne til det store show – fra location scouting til at ringe gæster ind. Hver måned munder det hele ud i et herligt show med publikum, som du kan høre i denne podcast,« lyder det i pressemeddelelsen.

Den nye version af 'Anders & Anders' har premiere på Podimo 18. august med nyt afsnit hver uge.

Udgivelsen af podcasten sker nogenlunde samtidig med, at den nye sæson af TV 2-programmet 'Natholdet' forventes at få premiere.

Efter 11. sæsoner har Anders Breinholt valgt at stoppe som vært på programmet, som han ellers selv har skabt, og giver i den forbindelse stafetten videre til en ny vært. Hvem dette bliver er endnu ikke offentliggjort.