Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Amin Jensen og Bente Dalsgaard er gået hver til sit efter ni års samliv.

Bruddet tilbage i december var en fælles beslutning, fortæller den 52-årige komiker nu til HER&NU.

»Jeg er meget glad. Jeg er blevet single. Nu er det dejligt, fordi det er noget tid siden, vi gik fra hinanden. Til at starte med var det hårdt,« siger Amin Jensen til ugebladet.

Her uddyber den tidligere 'Hit med sangen'-vært, at parret ikke længere taler så godt sammen, men at deres i alt seks sammenbragte børn fortsat holder kontakten.

Amin Jensen og kæresten Bente Dalsgaard er gået fra hinanden. Her ses de i 2015 på spillestedet Portalen i Greve til komikeren Jan Monrads bisættelse.
Amin Jensen og kæresten Bente Dalsgaard er gået fra hinanden. Her ses de i 2015 på spillestedet Portalen i Greve til komikeren Jan Monrads bisættelse. Foto: Simon Læssøe
Vis mere

Så nu er det kun Amin Jensen og hans tre børn, der bor i hans hus i Hvidovre – selvsamme hus, der skabte en del røre, da Amin Jensen og Hvidovre Kommune kom ud i et årelangt juridisk slagsmål omkring den reklameskærm, komikeren havde placeret ud mod vejen og som han endte med at måtte fjerne.

Amin Jensen og hans jævnaldrende ekskæreste, den personlige assistent Bente Dalsgaard mødtes gennem fælles venner tilbage i 2014.

Tilbage i december meddelte både Amin Jensen og Bente Dalsgaard dog på deres respektive Facebook-profiler, at de var gået fra hinanden, men at de ikke ønskede at uddybe yderligere.

Det kom som en overraskelse for mange, da parret så kort som ugen forinden var mødt smilende op i tæt omfavnelse til åbningen af The Old Bakery i København.

Overfor HER&NU har Amin Jensen dog ikke ønsket at uddybe årsagen til det pludselige brud.

Amin Jensen og Bente Dalsgaard fik aldrig børn sammen, men har tre børn hver.

Amin Jensen har tre døtre. 13-årige Lærke og 11-årige Lykke har han fra forholdet med Line Branth, mens den 24-årige datter Mira er fra et tidligere forhold.

Bente Dalsgaard har børnene Oliver, Emmeli og Nicolai på 17, 22 og 27 år.

Andre læser også