Alyssa Milano.
Alyssa Milano. Foto: AFP Photo / Valerie Macon.

Skuespillerinden Alyssa Milano sagsøger sin tidligere forretningsrådgiver for 10 millioner dollars – svarende til mere end 66.450.000 danske kroner – da hun mener, han er skyld i hendes milliongæld.

Alyssa Milano, som blandt andet er kendt fra tv-serien ’Charmed’ (Heksene fra Warren Manor, red.) og for et par år siden spillede med i serien ’Mistresses’, anklager nu sin tidligere forretningsrådgiver, Kenneth Hellie, for en lang række alvorlige forseelser, skriver Page Six.

Blandt andet mener skuespillerinden, at forretningsrådgiveren har forfalsket hendes underskrift flere gange, ikke har betalt hendes regninger og skatter til tiden og lokket hende ind i dårlige investeringer – som han selv var investor i, uden at informere om interessekonflikten.

Kram

Ifølge Alyssa Milano og hendes mand, David Bugliari, har samarbejdet med Kenneth Hellie ført til, at familien nu har milliongæld og fået ødelagt deres kreditværdighed.

En forretningsrådgivers rolle er at have overblik over alle aspekter i en virksomhed, herunder salg, marketing, PR, økonomi, finans skat, budget og indkøb, og de ydelser benyttede skuespillerinden og hendes familie sig af.

Flygtningesituationen i Rødby Rødbyhavn

Søgsmålet blev præsenteret for retten i Los Angeles, USA, fredag. Da Page Six fangede Kenneth Hellie på telefonen, havde han ikke lyst til at kommentere på anklagerne, men fik alligevel sagt:

»Der er én ting, jeg gerne vil sige. Selvfølgelig er det her meget som Johnny Depp-sagen. Jeg kan ikke sige mere endnu.«

Johnny Depp blev i februar sagsøgt af sine tidligere forretningsrådgivere, som mener, stjernen har ødslet sine penge væk på grund af et forbrug på over 13 millioner danske kroner om måneden. Søgsmålet kom efter skuespilleren anklagede sine forretningsrådgivere for bedrageri, manglende betaling af skatter og for brud på tillidsforpligtelser og krævede 175 millioner danske kroner i erstatning.

1

Dog havde Alyssa Milanos advokat forudset dette forsvar og afviser blankt, at der skulle være hold i anklagerne mod hendes klient. Hun fortæller også til Page Six, at hun mener, det er fejt af den tidligere forretningsrådgiver at skyde skylden på hendes klient frem for at tage ansvar for sine egne fejltrin.

Frem til opsigelsen af samarbejdet mellem Alyssa Milano og Kenneth Hellie forsikrede han hende flere gange, at alt var, som det skulle være. Derfor valgte skuespillerinden i 2014 at sige nej tak til tredje sæson af serien ’Mistresses’, som ville have indtjent hende over 8,5 millioner danske kroner og højest sandsynligt endnu mere i fjerde sæson.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.