Kendall Jenner.
Kendall Jenner. Foto: MARTIN BUREAU

Det vakte noget af et chok, da den tidligere OL-guldvinder Bruce Jenner sprang ud som sit nye jeg - Caitlyn Jenner -  i 2015. Det gjorde hun blandt andet på forsiden af magasinet Vanity Fair.

Nu fortæller datteren Kendall Jenner, hvordan hun afslørede sin fars dybe hemmelighed, før Caitlyn Jenner var en realitet.

Jenner fortæller, at hun og søstrene havde fundet flere mistænkelige genstande i deres hjem. Blandt andet en paryk og negelak, som ikke tilhørte deres mor.

»Vi fandt alle mulige småting og tænkte 'Det her er ikke normalt'. Der var lige et øjeblik, hvor vi overvejede, om han var vores mor utro,« siger hun til magasinet Harpers Bazaar.

Sådan ser Caitlyn Jenner ud i dag.

Men det var en sen nat, hvor en tørstig Kendall Jenner kom frem til sandheden, som havde været svær for faderen at indse. Det skete, da hun gik ned i køkkenet for at få et glas vand. Her fik hun øje på sin far - klædt ud som en kvinde.

»Mit hjertet stoppede. Hun havde taget sit tøj på klokken fire om natten, før vi andre var stået op,« siger den 21-årige realitystjerne.

Selv om det var en overvældende nyhed, så havde pigerne det på fornemmelsen, da Caitlyn Jenner fortalte dem om sit kommende kønsskifte. Kendall Jenner fortæller, at hun i første omgang følte, at hun havde mistet sin far, hvorfor hun var meget ulykkeligt. Men det gik op for hende, at faderen jo stadig var der.

»Det tog noget tid at vænne sig til. Men ærlig talt så begynder man at indse, at personen jo stadig er i live. Det gik op for mig, at jeg skulle være taknemmelig for stadig at have min far,« siger hun.

Så nu er det bare hverdag for Kendall Jenner, at Bruce Jenner hedder Caitlyn.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.