Den amerikanske wrestlinglegende Hulk Hogan, der har det borgerlige navn Terry Gene Bollea, har skrevet et særdeles positivt opslag på sin Facebook-side omkring sit møde med den danske tv-vært, Peter Ingemann.

Det skyldes, at de to har mødtes til optagelserne af den nye sæson af TV 2-programmet 'Størst'.

'Normalt kalder jeg alle for makker, fordi jeg ikke kan huske deres navn, men jeg vil aldrig glemme Peter. Det var også min fars navn. Peter er et meget stærkt navn, og jeg er meget stolt over at kunne kalde min nye ven, Peter, for min partner,' skriver den 64 år gamle Hulk Hogan i et opslag, som Peter Ingemann har delt.

Selv virker Ingemann til at være ganske tilfreds med de pæne ord fra den lyshårede wrestlinglegende.

'Så bliver det sgu ikke større. Når Hulken sender hilsen. I øvrigt er det rigtig at han fortalte om sin far og at jeg skulle huske at "At Peter var Jesus' yndlingsdiciple og betyder klippe"....ohhh yes. Jeg kunne svare med at "At på denne klippe skal I bygge en kirke" (håber det var rigtig husket fra Biblen..... ;) Uanset hva havde Hulk og jeg en kort heftig bromance. Tak and thanks Hulk,' skriver Ingemann.

Hulk Hogan havde sin storhedstid i 80'erne og 90'erne, hvor han optrådte i de amerikanske wrestlingshows hos WWF, WCW og WWE. Han har også haft en række tv- og filmoptrædener. Blandt andet havde han en lille rolle i boksefilmen Rocky 3, og han havde for en kort tid sin egen tv-serie 'Thunder in Paradise', der også blev vist på dansk tv.

I 2005 havde han sit eget realityprogram 'Hogans Knows Best'. Her fulgte man den pensionerede wrestler og hans familie.

Ï 2016 havde han hovedrollen i et vildt søgsmål af sladdermagasinet Gawker, som havde krænket og ydmyget ham. Mediet havde delt en sexvideo af Hogan og hans bedste vens kone på deres hjemmeside.

Retten i Florida besluttede, at den aldrende wrestlingstjerne skulle have en erstatningbeløb svarende til 932 millioner danske kroner.