Lyt til artiklen

'En kvinde, der er bygget som en tallerken kartoffelmos, er i problemer.'

Således lød det for nylig fra den amerikanske komiker Aries Spears i en video på YouTube-kanalen Art of Dialogue. Kvinden, han snakker om, er sangerinden Lizzo – og han holdt sig bestemt ikke tilbage.

'Jeg kan ikke komme over det faktum, at hun ligner er lorte-emoji. Hun har et meget smukt ansigt, men hun bliver ved med at vise sin krop frem, kom nu, mand …,' lød det ydermere fra ham.

Udtalelserne har for alvor vakt harme blandt Lizzos fans og fået flere til tasterne.

Aries Spears. Foto: Art of Dialouge.
Aries Spears. Foto: Art of Dialouge.
Vis mere

'Jeg er virkelig imponeret over, at Aries Spears havde frækheden til at angribe Lizzo for at være fed. Han er en tyk, sort mand, der opmuntrer os til at være fedtfobiske mod Lizzo – matematikken passer bare ikke,' skrev en Twitter-bruger eksempelvis.

'Lizzo-hadet kommer stadig virkelig under huden på mig, fordi alt, hvad den kvinde gør, er at udsende god musik, elske sit smukke jeg OG heppe på, at alle andre vinder,' lød det fra en anden.

Aries Spears mener, det er et problem, at man støtter op ved en kvinde, der – som Lizzo – er overvægtig.

'I gør krav på kvindelighed og om søsterskab og støtte til din medsøster, men hvis du virkelig gav et fuck, hvorfor ville du så ikke sige: 'Vi elsker din selvtillid, boo, men det der duer ikke. Det duer ikke,' udtalte han.