Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Amber Heard tabte sagen, som hendes eksmand, Johnny Depp, havde slæbt hende i retten for.

Men selvom juryen og retsvæsenet har talt, giver Amber Heard ikke op.

Hun har derfor, ifølge New York Post, bedt en anden dommer i Virginia om at kassere dommen.

Ifølge en 43 sider lang redegørelse, som Heards juridiske team i sidste uge sendte til dommeren, mener hun ikke, at dommen er understøttet af beviser.

Amber Heard er dømt for at have ærekrænket Johnny Depp, da hun skrev en klumme i The Washington Post om at være offer for hustruvold.

Ifølge Ambers Heards redegørelse var Johnny Depps beviser udelukkende implikationer.

Der argumenteres også for, at der skal være sket en fejl i udvælgelsen af juryen, da jurymedlem nummer 15 måske, ifølge Amber Heards juridiske hold, er blevet ulovligt valgt.

Det skyldes, at dette jurymedlem skulle have opgivet en forkert fødselsdag i forbindelse med udvælgelsen. Her blev der sagt 1945 og ikke 1970, som er jurymedlemmets rigtige fødselsår.

»Denne uoverensstemmelse rejser spørgsmålet om, hvorvidt jurymedlem 15 faktisk modtog en indkaldelse til nævningetinget og blev behørigt undersøgt af retten forud for at tjene i juryen,« skriver advokaterne.

At Amber Heard vælger at gå denne vej, er ikke overraskende for Johnny Depps advokat, Ben Chew.

Til Courthouse News siger han, at redegørelsen er »hvad vi forventede, blot længere, men uden mere substans«.

Johnny Depp blev tilkendt en samlet erstatning fra sin ekskone på 15 millioner dollar, men lovgivningen i Virginia gjorde, at den blev begrænset til 10,3 millioner dollar.

Det skulle blandt andet dække for det økonomiske tab, Johnny Depps karriere har lidt som følge af Amber Heards beskyldninger.

Amber Heards advokater mener dog ikke, at Johnny Depp i tilstrækkelig grad har bevist, at der har været nogen økonomiske tab eller mistede filmroller.

De fremhæver blandt andet, at Johnny Depp ikke havde underskrevet en kontrakt på at skulle spille med i den sjette 'Pirates of the Caribbean'-film, selvom han har påstået, at Ambers Heards klumme kostede ham rollen.

Andre læser også