Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Før weekenden fremførte Amber Heards advokater, at hendes krav på en retfærdig rettergang var blevet »kompromitteret.«

For en af juryens medlemmer i millioninjuriesagen mod eksmanden Johnny Depp havde uden officiel vidende ladet sig erstatte med en anden person fra sin husstand.

Den anmodning om at lade retssagen gå om havde Johnny Depp 30 dage til at reagere på – men han behøvede kun tre.

For ifølge Variety, der har set det juridiske svar til retten, har Johnny Depps advokater nu mandag pure afvist, at så »drastisk et middel« som en ny retssag er nødvendigt.

»Frøken Heard beviser på ingen måde nogen skade, og derfor mislykkes hendes spekulative argumenter også,« skriver advokatholdet i retsdokumentet.

Samtidig fremfører de, at Depps vundne erstatning på mere end 10 millioner dollar er fair, efter han fik medhold i alle sine anklager om injurier fra ekskonens side.

Amber Heards advokater har nemlig tidligere kaldt erstatningskravet for »overdrevet«.

De har tænkt sig at anke, men har den seneste tid forsøgt at få sagen -–og dermed også Heards ene medhold og tilkendte erstatning på to millioner dollar – til at gå om.

»Som retten uden tvivl er enig i, er det dybt bekymrende, at en person, der ikke er indkaldt til nævningetinget, alligevel møder op til nævningetinget og tjener i juryen, især i en sag som denne,« lød det i fredagens retsanmodning fra Heards advokater.

Men det er Depps advokater altså ikke enig i, så nu er det op til retten, hvad der skal ske.

Andre læser også