Lyt til artiklen

Amber Heard kunne under sit vidneudsagn fortælle, at hun følte sig 'meget ensom', efter hun efter eget udsagn var udsat for seksuelle krænkelser af skuespilleren Johnny Depp.

Den 36-årig fortalte om både op- og nedture i sit forhold med den 58-årige stjerne, som hun mødte i 2011 under indspilningen af filmen 'The Rum Diary'.

Vidnet doktor Dawn Hughes fortalte fra vidneskranken, at han fra Amber Heard hørte om en episode, hvor Johnny Depp under indflydelse af alkohol undersøgte Amber Heard. Her skulle han angivelig have 'ledt efter stoffer' og 'rev hendes natkjole af og stak fingre op i hendes underliv for at lede efter kokain'.

Amber Heard selv husker episoden, der ifølge hende skete på en campingtur, som et jalousidrama, hvor Johnny Depp først anklagede hende for at flirte med en anden kvinde og efterfølgende ledte efter noget, som hun 'havde gemt'.

»Han beføler mine bryster, og han tager på mine lår. Han undersøgte min krop. Han sagde, han ledte efter sine stoffer, sin kokain. Jeg undrede mig over det, fordi jeg ikke tager kokain og er meget imod det som person. Hvorfor skulle jeg gemme stoffer for ham? Han mente, jeg havde gjort noget. Det gav ikke mening,« lød det.

»Han stak fingrene op i mig. Jeg stod bare der, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg stod der bare, mens han gjorde det. Jeg sagde ikke stop eller noget,« fortalte hun.

Efter det angivelige overfald fandt sted, gik Amber Heard efter eget udsagn i seng.

Hun husker ikke, om hun konfronterede Johnny Depp med hændelsen.

»Jeg kan huske, at jeg så mine venner ved poolen og tænkte, at de bare havde det godt. Ingen vidste noget. Jeg følte mig så ensom. Jeg smilede bare og lavede sjov med, at traileren var ødelagt.«

Johnny Depp sagsøger Amber Heard for en klumme, hun skrev i 2018 omkring, at han havde begået vold over for hende.

Skuespilleren har under hele sagen vedholdt, at han aldrig har slået en kvinde, og at hans mål med søgsmålet er, at sandheden skal frem.

Han håber at få rettens ord for, at det er Amber Heards skyld, at han mistede en stor del af sin indtjening som skuespiller grundet hendes beskyldninger.

Han sagsøger Amber Heard for 50 millioner dollar svarende til omkring 350 millioner danske kroner.