Amalie Szigethy ville hellere fotograferes sammen med reality-kollegaen Irina Babenko.
Amalie Szigethy ville hellere fotograferes sammen med reality-kollegaen Irina Babenko. Foto: Martin Sylvest Andersen

Da Amalie Szigethy dukkede op til MTV EMA Pre-Party 2012 var det uden sin trofaste kæreste og følgesvend on-and-off gennem fire år. Eks-kæresten Peter Birch var dog til stede ved festen. Men den blonde reality-diva ville ikke posere med ulven som i gamle dage. Det på trods af, at Peter Birch forsøgte at kalde ekskæresten hen til fotovæggen og fotografernes blitzlys.

De to snakkede lidt med hinanden, og stemningen virkede god. Men Amalie vil ikke have Peter tilbage. Lige nu.

European Music Awards Pre-Party

Det er fjerde gang på to år, at hele Danmarks reality-par slår op med hinanden. Og Amalie kan da heller ikke svare klart på, om bruddet er for evigt denne gang.

- Lige nu skal jeg have mig en pause, i hvert fald. Jeg har ikke nogle kommentarer til, hvorfor vi slog op. Nu vil jeg bare ind og hygge mig, siger hun.

Siden sin medvirken i Paradise Hotel i 2010, har den 21-årige kendis modtaget et hav af tilbud. Men siden optagelserne til tredje sæson af ’Amalies Verden’ sluttede, har Amalie Szigethy lænet sig tilbage og nydt stilheden.

European Music Awards Pre-Party

European Music Awards Pre-Party

- Jeg har ikke rigtig gang i noget lige nu. Jeg nyder mig selv og at være lidt alene. Det har været rigtig hårdt, men det har været spændende og en god sæson, siger Amalie, der ikke vil afvise, at der måske er nok godt stof i divaens liv til en fjerde sæson.

- Men nu må vi se. Jeg ved ikke, om de vil have mere, smiler hun.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.