Hun har ikke andet end rosende ord for sin ekskæreste, men alligevel gik det ikke imellem Amalie Szigethy og hendes hemmelige kæreste.

»Vi har været sammen i et år, og det er nu fire uger siden vi gik fra hinanden,« fortæller hun og uddyber om sine følelser:

»Jeg er meget ked af det, og jeg har tænkt meget, og jeg er selvfølgelig i gang med en proces lige nu.«

Amalie Szigethy fortæller, at hun det seneste år har rejst næsten hver anden weekend til Stockholm, hvor ekskæresten bor. Parret valgte ikke at stå frem i offentligheden, men de kom meget tæt på hinanden, og Amalie Szigethy har ikke andet end respekt for manden, som hun troede var 'den eneste ene'. Kendissen regner med, det bliver en hård periode, hun skal igennem.

»Det er første gang i mit voksne liv, at jeg har prøvet at være i et sundt forhold,« siger hun. Alligevel kunne parret ikke klare det som kærester. Der var forskellige ting, de kæmpede med. Manden har også selv børn, og det var svært at forene to familier.

»Det har været svært. Vi har meget forskellige måder at opdrage på. Jeg er mere 'loose', hvor han er mere gammeldags. Vi er begge strukturerede, men vi gjorde det bare på forskellige måder.«

Reality-kendissen kendt fra programmet 'Forsidefruer' er ked af, at de ikke klarede det. Hun er en 'fighter' og håbede til det sidste, at de ville finde en måde at håndtere deres problemer.

»Tiden heler alle sår, men det bliver svært at komme igennem. Det bliver skide hårdt, og det er fandens, at det ikke gik.«

I starten var parret stormende forelskede, men med tiden, da forelskelsen udviklede sig over mod kærlighed, viste det sig, at de var forskellige.

»Hvis man er to mennesker i et parforhold, så skal man finde en måde at give plads til begge personligheder, og det lykkedes os ikke rigtigt,« siger Amalie Szigethy, som også fortæller, at det var svært, at ekskæresten ikke boede i Danmark.

I dag priser hun sig lykkelig for, at de trods alt ikke gik offentligt ud med deres forhold.

»Jeg er rigtig glad for, at vi ikke gik ud offentligt. Jeg vidste, der var en risiko for, at det ikke ville gå. Jeg har ikke lyst til at være en pige med mange mænd i pressen, eller at min datter skal læse om det hele i medierne en dag. Derudover ville journalister sikkert have næsen langt fremme efter oplysninger om ham,« lyder det fra hende.

Amalie Szigethy er 28 år og har selv datteren Josephine. Hun understreger, at alle, der er blevet skilt eller ikke er sammen med den anden forælder til deres børn, sikkert har prøvet, hvordan det kan være svært at forene to familier.

Hun understreger dog, at hun foruden at have respekt for ekskæresten som menneske også har stor respekt for ham som far.

Nu er kendissen single, og hun vil bruge den næste tid til at komme sig oven på bruddet med ekskæresten, som hun siger, hun på mange måder stadig elsker. Hun siger, de har kendt hinanden i mange år, men hun vil ikke ud med, hvordan de fandt sammen.

»Vores kærlighedshistorie kunne I få, hvis vi blev gift, men det sker nok ikke nu,« lyder det.