Amalies smerter er taget til, og nu opsøger hun hjælp.

Gravide og lykkelige Amalie Szigethy er i sjette måned, og til nu har hun mest mærket til kvalme og træthed.

Men i takt med, at datoen for den lille piges ankomst nærmer sig, begynder graviditeten for alvor at kunne mærkes i kroppen – og nu også på en mere ubehagelig måde.

Den populære 'Forsidefruer'-deltager er blevet ramt af jag og ubehag i benene og i sit bækken.

»Min krop opfører sig mærkeligt, og jeg har så ondt i mit bækken. Det ligner, jeg har tisset i bukserne, når jeg går. Jeg føler, at den eneste energi, jeg har til dagen, er omkring to til tre timer. Og at jeg har løbet et maraton,« forklarer hun på Instagram.

Det problem mærkede hun til for flere uger siden, men hun håbede på, at det ikke var tilfældet, og hun var da også i hænderne på en læge, hvor hun udtrykte sin bekymring.

»Jeg tror desværre, det er på tide, jeg tager til lægen igen. Inden jeg rejste på sommerferie til Spanien, var jeg også hos lægen, hvor jeg blev henvist til en fysioterapeut, og han sagde ikke noget om, at jeg havde bækkenløsning, eller at der var tegn på det. Allerede der havde jeg mine bange anelser,« siger Amalie.

Derfor vil hun nu opsøge hjælp hos en ekspert på området, som forhåbentlig kan hjælpe hende til at udholde smerterne.

Ud over kvalme og træthed har Amalie mærket en del til de ekstra kilo. Her har hun dog accepteret og indset, at vægtstigningen for hendes vedkommende er en del af pakken ved den store og dejlige oplevelse, det er at blive mor.

'Jeg bliver aldrig den type kvinde, som kan forholde mig slank gennem en graviditet. Selv om jeg kun har min lille Josephine, så har denne graviditet mindet mig om, at alle de fine ideer, jeg havde om min næste graviditet, om hvordan jeg skulle spise sundt og træne, se skide godt ud og have overskud osv. osv., så kan jeg godt skyde en lang pil efter det,' skrev hun i et opslag tilbage i foråret.

Herunder kan du se Amalies opslag.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk