Amalie Dollerup skulle for tiden have brugt foråret i sin gamle studieby Århus med sin mand, der havde et job på Århus Teater. Det blev aflyst på grund af corona-situationen, men så fik hun til gengæld en god ide.

For mens den 33-årige skuespillerinde og hendes mand Andreas Jebro i stedet må blive i København, hvor de nu har fået ekstra god tid til blandt andet at hygge om deres lille dreng, der kom til verden sidste sommer, har hun arbejdet på et lille video-projekt med sine kollegaer fra 'Badehotellet'.

Budskabet lyder, at vi skal huske at blive derhjemme i denne coronasmitte-tid og tage det roligt.

Det viser de ved på hver deres måde at synge en linje af sangen 'Take it easy'. Leo Mathisens gamle nummer som 'Badehotellet'-seere vil huske netop blev sunget i den seneste sæson af Jens Jacob Tychsens karakter Hr. Weyse.

»Jeg har været tovholder på projektet og skrevet rundt til mine kollegaer fra 'Badehotellet' for at høre, om de ville være med. Der var heldigvis mange, der var med på ideen og filmede sig selv derhjemme, og så var der masser af materiale, som jeg skulle se igennem og vælge ud og få klippet sammen med hjælp fra min kollega fra 'Keep I Real' (Firma der laver video-cv'er til skuespillere, red.),« fortæller Amalie Dollerup til B.T..

Hun tilføjer:

»Det er mit bidrag til denne specielle situation, vi alle sammen står i. At gøre vores bedste og at få det bedste ud af det.«

I videoen ses blandt andet Birthe Neumann syngende i tilbagelænet corona-stil med vin og cigaret i hænderne og Sigurd Le Dous omringet af sine børn og deres Duplo-klodser.

Om den aflyste tur til Århus, hvor hendes mand skulle have spillet med i forestillingen 'Kagefabrikken', siger hun:

»Vi havde virkelig glædet os til at være tilbage i vores gamle studie- og arbejdsby (De er begge uddannet fra Århus Teater, red.), men det positive ved det er, at vi nu har fået tre måneders fælles barsel i stedet for. Det er ret unikt, og når situationen er som den er, så er det ret fantastisk.«

TV2 genudsender for tiden om lørdagen den tredje sæson af 'Badehotellet' som kompensation for de programmer, der er blevet udskudt af corona-situationen.

Indtil videre er det stadig planen, at der produceres en sæson otte med premiere i 2021.