Foto: Birger Storm / TV3

Selvom det er fire år siden, Amalie Szigethy gik fra 'Ulven Peter', viser det sig nu, at forholdet aldrig har været helt afsluttet. Det afslører hun i aftenens afsnit af TV 3-serien 'Forsidefruer'.

'Gammel kærlighed ruster ikke'. Sådan lyder et gammelt ordsprog, der meget vel kunne passe på de to reality-deltagere Amalie Szigethy og Peter Birch. De to gik fra hinanden i 2013, efter forholdet på dramatisk vis endte som en voldssag i retten.

Men et helt break-up blev det aldrig. Ifølge 26-årige Amalie Szigethy har de to nemlig fortsat set hinanden - også selvom forsidefruen siden er blevet mor til datteren Josephine.

1

»Mit og Peters forhold er jo bare, at vi har været kærester i nogle år, og vi har haft et turbulent forhold. Vi endte med at gå fra hinanden i 2013, og sandheden er jo så, at vi har været sammen on and off lige siden,« forklarer Amalie i aftenens afsnit af 'Forsidefruer'.

'Ulven Peter' og 'Paradise'-Amalie er i aftenens afsnit til den samme fest, hvilket værten Sarah Louise ikke var helt tilfreds med.

Det er nemlig den tidligere Oddset-model Janni Ree, der har inviteret Peter Birch til Sarah Louises fest for at glæde Amalie. Og det var der en særlig grund til, at Janni Ree gjorde.

APPLE-RESULTS/

»Det er faktisk min idé, at Amalie skal få Peter med til festen, fordi hun taler meget om ham, og det virker som om, at de stadig taler meget sammen,« siger Janni Ree i aftenens afsnit.

Amalie Szigethy har tidligere afvist, at hende og Peter stadig datede. Dog har hun før åbnet op for, at de to stadig har kontakt.

»Jeg kan ikke forestille mig, at jeg finder sammen med Peter igen, nej. Men vi snakker da engang imellem sammen, hvor han lige ringer for at sige hej,« har Amalie tidligere fortalt.

PumpkinButt

Peter Birch og Amalie Szigethy mødte hinanden gennem et andet TV 3-program, nemlig Paradise Hotel, tilbage i 2010, hvor de to blev stormende forelsket i Mexico.

Parret blev året efter gift i Mexico for rullende kamera under Amalies eget TV-program 'Amalies verden'. Det har dog siden vist sig, at ægteskabet ikke var gyldigt.

Parret har gået flere brud igennem siden, foruden aborter og vold.

Kendisparret Peter og Amalie ses stadig, selvom de gik fra hinanden i 2013.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.