Devin Ratray er måske ikke et navn, som de fleste ville kunne huske. Men til gengæld er den ene af hans filmroller ganske populær.

Han er nemlig kendt - måske mest kendt - for at have spillet Macaulay Culkins storebror, Buzz, i de to 'Alene Hjemme'-film fra starten af 90'erne. På daværende tidspunkt var Ratray kun 13 år gammel.

Men har du nogensinde undret dig over, hvad er det sket med Buzz i tiden efter de populære børnefilm?

På et tidspunkt var han inde bag lås og slå. Det fortæller skuespilleren Devin Ratray som ’Buzz’ i en ny omgang ekstramateriale til 'Alene Hjemme'-filmen på Bluray. Det skriver Moviepilot.

»Jeg droppede ud af high school i mit sidste år og løb væk med Old Man Marley for at medvirke i et cirkus. Jeg endte også i fængsel, som alle troede, fordi jeg puttede et æsel i et badekar i delstaten Iowa,« siger han dog uden at fortælle, hvornår det skete.

Sådan ser Devin Ratray ud i dag:

Men tiden i fængsel brugte han tilsyneladende produktivt. Han fortæller, at Buzz fik en ph.D. i marinebiologi. Det er dog ikke uddannelsen, som han har fået brugt alt for meget

»Jeg turnerer som Elvis. Altså ikke rigtigt som Elvis, men som en af hans imitatorer. Så jeg er faktisk en Elvis-imitator imitator. Jeg imiterer Elvis-imitatorer,« lyder den lidt kringlede forklaring.

Til dem, som af en eller anden årsag ikke kender 'Alene Hjemme'-filmene, så handler de om, hvordan den unge dreng Kevin McAllister igen og igen bliver efterladt alene af sin familie. De gjorde skuespilleren Macaulay Culkin til en kæmpe barnestjerne i 1990, hvor den første film udkom.

Opdateret: Det fremgik tidligere af artiklen, at det var skuespilleren, der var endt i fængsel, men det var i stedet filmens karakter.