Caroline Fleming er aldrig blevet lovformeligt skilt fra sin mand Rory Fleming, selvom tv-baronessen nu venter barn med fodboldspilleren Nicklas Bendtner. B.T. har fået aktindsigt i de engelske skilsmissepapirer.

Caroline og Rory Fleming fik i 2008 tilladelse af den engelske familieret til at blive skilt. Nu mangler de blot at betale 40 pund - godt 360 kroner - for at blive endeligt skilt fra hinanden.

Ifølge den engelske skilsmisseadvokat Maeve O'Higgins fra advokatfirmaet Silverman Sherliker tyder det på, at parret har svært ved at blive enige om deres økonomi.

- I dette land er den eneste sandsynlige mulige årsag til, at parret ikke har opløst ægteskabet med en 'decree absolute' (en endelig skilsmisseattest, red.), at de ikke er blevet enige om en økonomisk aftale, siger hun til B.T.

Baronessen fra Valdemar Slot på Tåsinge blev i 2001 gift med engelske Rory Fleming, der er Bond-forfatteren Ian Flemings barnebarn.

Rory Fleming skulle angiveligt have ønsket at sende parrets i dag seks år gamle søn, Alexander på engelsk kostskole. Men det ville Caroline ikke være med til.

- Dommeren har afgjort, at respondenten (Rory Fleming, red.) har opført sig på sådan vis, at ansøgeren (Caroline Fleming, red.) ikke med rimelighed kan forventes at leve med respondenten, lyder det i parrets skilsmissetilladelse.

Køb B.T i dag og læs:

- Familien troede, at de var skilt
- Carolines mange boliger