Retssagen mod rapperen Tekashi69 tog torsdag en chokerende drejning på sagens tredje dag.

Tekashi69, hvis rigtige navn er Daniel Hernandez, afslørede under ed, at hans musikerkollega Cardi B er medlem af den frygtede bande 'Bloods'.

Hernandez er tiltalt for at deltage i organiseret kriminalitet, væbnet røveri og andre alvorlige forbrydelser, og han har indgået et forlig med retten for at slippe billigere end de 47 år i fængsel, han oprindeligt stod til få.

Som en del af aftalen skal han nævne navnene på sine medsammensvorne i netop 'Bloods', som han har været en del af i flere år. Aftalen har gjort, at han blev jaget vildt i fængslet på Rikers Island i New York, hvor han indledningsvist sad varetægtsfængslet, men hvor han måtte flyttes fra, fordi det styres af netop 'Bloods'.

Rapperen 6ix9ine, eller Tekashi69, undgår op til 47 års fængsel ved at stikke sin medsammensvorne. (Foto: Scanpix)
Rapperen 6ix9ine, eller Tekashi69, undgår op til 47 års fængsel ved at stikke sin medsammensvorne. (Foto: Scanpix) Foto: MARCO BERTORELLO
Vis mere

Under et krydsforhør ved torsdagens retsmøde nævnte han ifølge TMZ i en bisætning, at Cardi B tilhører det samme forbrydersyndikat, som startede i Los Angeles i 70'erne, men på grund af særdeles succesfuldt narkosalg - især crack - har det spredt sig til hele landet med årene.

Efter Hernandez' afsløring i retten har Cardi B bekræftet på sociale medier, at hun har tråde til banden, men hun afviser, at hun er medlem af det lokale chapter 9 Trey, som han ellers hævder.

Det er første gang, at superstjernens forbindelse til 'Bloods' bekræftes officielt, men rygterne har længe svirret. Hun voksede ludfattig op i New York, og hun har tidligere erkendt, at hun var venner med flere medlemmer af banden, indtil hun fandt en lukrativ levevej som stripper. Men man forlader aldrig banden i live.

»Det er noget, som du ikke forlader. Du forlader det ikke,« sagde hun i april sidste år til magasinet GQ.

Cardi B er blevet en global stjerne, men hænger stadig fast i sin kriminelle fortid. (Foto: Scanpix)
Cardi B er blevet en global stjerne, men hænger stadig fast i sin kriminelle fortid. (Foto: Scanpix) Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

Hun fortalte dengang, at hun aldrig ville anbefale andre at involvere sig med organiseret kriminalitet.

»Det er derfor, jeg ikke taler meget om det, fordi jeg ikke vil have, at en ung person tror, det er okay at blive medlem,« sagde hun til GQ.

Cardi B var hovednavn ved dette års Roskilde Festival, og hun afslørede efterfølgende sit honorar, som ifølge hende lød på hele fem millioner kroner.

Daniel Hernandez modtager ifølge planen sin dom 24. januar 2020, og han kan meget vel slippe for fængsel, fordi han har stukket andre bandemedlemmer. Eksperter har gentagne gange udtalt, at han vil være nødt til at leve under jorden resten af livet af frygt for hævn fra 'Bloods'.