Norske Petter Stordalen har skabt sig en karriere som hotelkongen, der ikke er bange for store armbevægelser og bombastiske ytringer.

Mere tilbagetrukket er hans 32-årige kæreste, Märta Elander Wistén, men nu er lidt flere informationer om hendes fortid kommet frem.

Det sker i det svenske medie Expressen.

De kan blandt andet fortælle, at hun tidligere har været gift. Faktisk var hun, ligesom Petter Stordalen, nyskilt, da de to i 2020 mødtes.

Men hvor Petter Stordalens ægteskab med Gunhild Stordalen var gået i stykket efter ni år, varede Märta Elander Wisténs ægteskab kun i syv måneder.

Mediet har også kigget nærmere på hendes familie, som er ganske velstående.

Hun er nemlig ud af en finansfamilie fra Göteborg. Hendes bedstefar ejede således 30 procent af selskabet Elanders, som især var kendt for at producere telefonbøger.

Ved hans død i 1993 arvede hans kone og tre børn, heriblandt Märta Elander Wisténs mor, betragtelige summer, og da de fire år senere solgt aktierne, indberettede de kapitalindtægter på flere hundrede millioner svenske kroner.

Petter Stordalen og Märta Elander Wistén har også, udover deres bolig i Oslo, en lejlighed i Stockholms centrum, som er værdisat til cirka 26 millioner danske kroner. Her er det kun Märta Elander Wistén, der står som ejer.

60-årige Petter Stordalen har tidligere fortalt, hvordan de to fandt sammen.

Efter at have mødtes et par gange, besluttede de, at hun skulle komme til Oslo. Dette faldt dog sammen med, at coronapandemien begyndte at hærge, og derfor mente rigmanden ikke, at timingen var rigtig.

Märta Elander Wistén insisterede dog på at komme. Og så endte hun med at blive i 100 dage, fordi hendes besøg faldt sammen med, at det norske samfund blev lukket ned.

»Hun blev her i 100 dage, hvor vi var i det samme hus 24/7. Hun fik fjernet mit fokus fra alt det frygtelige, der skete. Coronaen har ikke kun været negativ,« har Petter Stordalen tidligere forklaret.