Anne Herdorf er for syg til at turnere.
Anne Herdorf er for syg til at turnere. Foto: Martin Sylvest Andersen

Vinderen af det danske Melodi Grand Prix i 1987, Anne Herdorf, er blevet syg og aflyser derfor en lang turné.

Sangerinden og revyskuespilleren Anne Herdorf har måtte opgive at deltage i dansktopturneen 'Dansk Slager Parade', som rejser Danmark rundt fra lørdag og frem til den 28. februar.

Ifølge bookingbureauet bag turneen, CB & Ole B. Booking, er Anne Herdorf blevet ramt af sygdom og har meldt afbud i sidste øjeblik.

Stig Ulrichsen fra bureauet siger til Billed-Bladet, at den 48-årige Melodi Grand Prix-vinder ikke har fortalt, hvad hun fejler, 'men at det nok er noget længerevarende'.

Anne Herdorf slog igennem som sangerinde i 1987, da hun vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen 'En lille melodi'. Siden er det især som revyskuespiller, at Anne Herdorf har gjort sig bemærket. Sidste år blev hun hyldet som årets revykunstner, da hun modtog prisen ’Årets Dirch’.

I den forbindelse fortalte Anne Herdorf til BT, at hun tilbage i 2010 fik en gevaldig nedtur, som resulterede i, at hun måtte sygemelde sig fra sit job på Gentofte Sygehus. Jobbet havde Anne Herdorf haft sideløbende med sit virke som revyskuespiller og sangerinde.

»Jeg gik for nogle år siden ned med stress og har haft en depression, som jeg stadig skal være meget opmærksom på. Men jeg har lært at lytte til mig selv. Og den smerte og de ting, jeg har oplevet, har jeg kunnet bruge i mit arbejde som revyskuespiller, og jeg kan kun forestille mig, at det gør det mere interessant,« sagde Anne Herdorf, der har to døtre med eksmanden, kapelmester Jens Krøyer.

CB & Ole B. Booking oplyser, at den gamle Walkers-forsanger Torben Lendager afløser Anne Herdorf på 'Dansk Slager Parade'-turneen. Det øvrige hold på turen består blandt andre af crooneren Dario Campeotto og orkestret Klaus & Servants.

BT forsøger at få en uddybende kommentar fra Anne Herdorf.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.