Den afdøde skuespiller Philip Seymour Hofman bliver æret af teatergaden Broadway på en helt speciel måde.
Den afdøde skuespiller Philip Seymour Hofman bliver æret af teatergaden Broadway på en helt speciel måde. Foto: Foto: DANIEL DAL ZENNARO)
Normalt lyser og stråler de farverige udstillingsvinduer og reklamemarkiser foran de berømte teatre på Broadway i New York for at lokke publikum til. Men ikke onsdag aften klokken 19:45. Der bliver lysene dæmpet eller slukket helt. 

Det gør de for at mindes den amerikanske skuespiller Philip Seymour Hoffman, der døde søndag. Det skriver nyhedsbureauet AP ifølge dr.dk. 

Den verdensberømte skuespiller døde tilsyneladende af en overdosis heroin, men først når obduktionen er foretaget engang i løbet af mandagen amerikansk tid, vil en officiel dødsårsag kunne oplyses.  

Philip Seymour Hoffman blev især kendt for sine roller i filmene 'Capote' og 'The big Lebowski', men han havde ikke kun sin gang på det store lærred. Flere gange i løbet af sin karriere stod han på scenen på teatre Broadway, hvor han tre gange blev nomineret til teaterprisen 'Tony' for sine præsentationer. Så sent som i 2012 spillede han med i 'En sælgers død', som han blev nomineret for. 

Det er de store præsentationer, der har gjort, at Broadway nu vælger at markere skuespillerens død med at dæmpe belysningen. En ære, der kun har været meget få andre forundt. 

Mindehøjtideligheden på den verdenskendte teatergade vil vare præcist et minut.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.