Undskyld Danmark, siger norske Lene Nystrøm. Anledningen? At hun er hyret som mentor på den norske udgave af 'The Voice - Norges bedste stemme'. Samt at hun endnu en gang fremhæver de norske sangere langt bedre end de danske.

- Der er et megahøjt niveau på sangerne. Jeg synes, at folk har så meget at byde på. Jeg er blown away. I Danmark var det overhovedet ikke samme niveau, siger hun til tv2.no.

Selvom Voice først begynder til efteråret, er de norske tv-producere allerede i fuld gang med at tjekke håbefulde sangtalenter.

Mens sangerne åbenbart er meget bedre end i Danmark, så har Aqua-sangerinden det på samme måde med sine mandlige medcoaches, som med de danske. Ligesom i Danmark er den let bevægelige Lene smålun på sine med-coaches.

- De andre mentorer er vældig skønne og dejlige, og jeg har en lille crush på dem alle sammen. Jeg har det som blommen i ægget. Jeg trives så godt med gutter, og jeg er jo ganske guttete. Det sidste er norsk, og betyder noget i stil med drenget.

De andre mentorer er sangeren og sangskriveren Sondre Lerche, rapper og producer Tommy Teesanger og sangskriver Espen Lind, der har skrevet et hav af sange til internationale stjerner, bl.a. Beyoncé.