Her ses den 84-årige britiske skuespiller Michael Caine sammen med sin 70-årige hustru Shakira.
Her ses den 84-årige britiske skuespiller Michael Caine sammen med sin 70-årige hustru Shakira. Foto: NEIL HALL

Den britiske skuespiller Michael Caine er med sine 84 år klar over, at livet måske snart nærmer sig sin udløbsdato.

Han har især en bekymring ved sin høje alder - nemlig at han måske ikke får lov til at se sine tre børnebørn vokse op. Det fortalte skuespilleren, der har medvirket i et hav af film lige fra 'Batman' til 'Austin Powers' søndag til The Sun.

»Jeg ved, at mine dage er talte, og det er min største bekymring,« sagde han og fortalte, at han drastisk har ændret sin livsstil for at få så mange år som muligt sammen med sine børnebørn - et tvillingepar på seks år samt en dreng på syv år.

Sidstnævnte har Michael Caine et mål om at nå at se fylde 17 år.

GERMANY EUROPEAN FILM AWARDS

Den nye livsstil betyder blandt andet, at den ældre skuespiller har skåret gevaldigt ned på sit alkoholforbrug, hvilket har hjulpet ham med at tabe sig næsten 14 kilo.

Derudover fortæller han, at han altid undersøger, hvad der eksempelvis er det bedste at gøre for at forebygge kræft, og han har også droppet alt sukker, salt og gluten i sin kost.

Den nye, sunde levemåde skyldes især Michael Caines 14 år yngre hustru, Shakira Cain, som fik ham til at indse, at hans livsstil var uholdbar. Førhen kunne den oscarbelønnede skuespiller nemlig godt finde på at drikke en flaske vodka og ryge flere pakker cigaretter om dagen.

Michael Caine skifter navn - 1

På trods af det alvorlige emne, så har Michael Caine stadig glimt i øjet og humoren med sig.

Til The Suns reporter jokede han da også lidt med, at han måske ville falde død om midt under interviewet, og at han på trods af at have droppet salt stadig havde en svaghed for bacon.

Så helt talte er dagene ikke, for den 84-årige Sir Michael Caine der i næste uge igen bliver aktuel med spillefilmen 'Going in Style' sammen med kollegerne Morgan Freeman og Alan Arkin.

Filmen kommer i de britiske biografer i næste uge, men der er endnu ikke oplyst premieredato for filmen i de danske biografer.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.