Den kendte tv-værts firma, Ready-Set-Go, kunne ikke finde de nødvendige investorer.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det beretter Line Baun Danielsen over for bt.dk.

Virksomheden, der blev grundlagt i marts 2011 i samarbejde med partneren Gitte Høj, havde til formål at hjælpe små og store virksomheder i gang ved at udbyde services. Det var for eksempel mentorordninger og kompetenceudvikling for forretningsdrivende.Men den gik ikke, mindre end et år efter blev Ready-Set-Grow Aps begæret konkurs af en ejer, hvis navn Line Baun Danielsen ikke vil afsløre: 

- For os er det ikke så vigtigt, hvem der har indgivet konkursbegæringen. For os er det jo bare afsindig ærgerligt. For vores brugere og for Danmark i gåseøjne. Især fordi vi har haft så meget opbakning, fortæller tv-værten.   
 
- Gitte og jeg har jo i et halvt år arbejdet på at finde den nødvendige kapital, der kunne udvikle virksomheden kompetencemæssigt og markedsføringsmæssigt. Vi har investeret meget tid og bygget et professionelt produkt, som vores brugere er begyndt at bruge. Så selvfølgelig er vi begge dybt ærgerlige over, at det ikke kunne lykkedes. 

- Jeg er utroligt ærgerlig for at sige det lige ud. 
 
Line Baun Danielsen fortsætter på sit job som studievært på TV2's regionale station, Lorry. Derudover har hun firmaet LBD Kommunikation ved siden af.
 
 


 


 


- Lige så snart man får en ny idé, så brænder man for den. Eller jeg gør i hvert fald. Og den branche, jeg og min partner Gitte Haaning Høj er gået ind i, kræver et erfaringsgrundlag. Især fagligt. Jo mere man har prøvet, des mere ved man.

- Og det tror jeg er en stor gevinst i forhold til det, vi forsøger at stable på benene, forklarede hun dengang om portalen Ready-Set-Grow.biz, der formedelst 199 kroner om måneden gav erhvervsdrivende adgang til en række værktøjer, der kunne udvikle virksomheden.