Adam Price og Mischa Jemer - nu Price - blev lørdag viet i Frederiksberg Kirke.
Adam Price og Mischa Jemer - nu Price - blev lørdag viet i Frederiksberg Kirke. Foto: Erik Refner

Derfor faldt jeg for min tatoverede brud

De havde sovet hver for sig, som sig hør og bør. Strømpebåndet var blåt, butterflyen selvbundet. Bruden var rystende nervøs, og gommen frygtede, at hun slet ikke dukkede op. Og på den måde var alt, som det skulle være, da Adam Price i går langt om længe fik et ja fra sin kæreste Mischa.

- Vi har ikke sovet sammen i nat. Det er sjovt, som man bliver helt gammeldags hen over en weekend, sagde den 45-årige tv-kok Adam Price, da han i går lidt i 13 ankom til Frederiksberg Kirke. Og på spørgsmålet: ’Hvordan har du det?’ fremviste en lettere rystende hånd og smågrinede: ’Man er jo altid lidt nervøs. Mest for om hun nu dukker op’.

bryllup, Adam Price

Det gjorde hun. Fem minutter før tid stod hun dér, den 35-årige Mischa Jemer. I et skrud meget langt fra gammeldags. Tætsiddende råhvid kjole, med høj slids, dyb udskæring og et flatterende kig til taljen. Akkompagneret af et ærme af tatoveringer, platinblondt hår og knaldrøde læber. Og om muligt endnu mere nervøs. ’Ikke nu. Spørgsmål bagefter’ smilede hun bedende til pressen, før hun forsvandt ind i våbenhuset, hvor hendes far, Poul Martin, stolt stod parat til at tage sin datter under armen.

Tid til kys

Ude på den anden side havde de luft til at kysse - en gang, to gange og så lige en gang til - og overskud til at beskrive forberedelserne ned i mindste detalje.

- Det føles nyt og helt fantastisk. Det var meget rørende. Jeg blev meget bevæget derinde, indrømmede Adam Price, mens solen skinnede ham ned i hovedet fra en skyfri himmel.

’Det var så rørende’, samtykkede flere af gæsterne, mens broderen James Price, der havde fået hvervet som forlover, beskrev sin bror som en mand, der strålede af lykke.

bryllup, Adam Price

Mens Micha også gjorde plads til en indrømmelse.

- Jeg rystede fuldstændig, da jeg ankom til kirken. Jeg var så nervøs, begyndte hun, inden Adam afbrød hende og kiggede bebrejdende på fotograferne:

- I havde nær skræmt hende bort!

I den mere alvorlige ende fortalte parret, hvorfor de trods bopæl i Hellerup, havde valgt Frederiksberg Kirke. Her er Price-brødrenes forældre, skuespilparret Birgitte og John Price, nemlig stedt til hvile sammen med flere andre Pricer.

Og af samme grund valgte Mischa at lægge sin brudebuket ved gravstenen for sine afdøde svigerforældre, der døde med blot et halv års mellemrum omkring 1996-1997.

- Man kunne kyle den i hovedet på en giftefærdig kvinde, eller man kunne lægge den et sted, der giver mening. Vi synes, at det er en smuk måde at slutte ringen på. At lade der være fest i det rum, som har været fyldt med så megen sorg, sagde Adam.

- Så var de ligesom også med, supplerede Mischa Jemer med henvisning til Adams forældre.

Efter det mere højtidelige øjeblik ved familiegravstedet blev der kylet ris efter alle kunstens regler. Og med risens frugtbarhedsbetydning in mente, stod det lige for at spørge, om der var småbørn med i fremtidsplanerne.

’Hun er sexet’

- Ja, nu kender vi jo risen som et frugtbarhedssymbol, så hvem ved, om vi er gravide, inden dagen er omme, grinede Adam afværgende, inden han røbede, at det var under madanmeldernes prisfest ’Årets Gericke’ for tre år siden, han faldt for Mischa - inklusive blækket i kroppen.

- Jeg tænkte: Mmm... Hvor sexet, om hendes tatoveringer! Hun var svær at score, så det bliver en kamp for mig resten af livet, storgrinede han.

Destinationen efter kirken var Tivoli og Restaurant Price samme sted, som i aftes lagde lokaler til festen for de 110 inviterede.

Tv-kokken havde i dagens anledning uddelegeret køkkentjansen, så menuen bestående af smørrebrød - inklusive Adams yndlingspålæg: hønsesalat - var sat i verden af gode kolleger. Anderledes hemmelighedsfuld var parret, da det kom til destinationen efter natten.

- Vi skal på bryllupsrejse. Sydpå.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.