Flere kvinder er stået frem og anklager Maroon 5-forsangeren Adam Levine for at sende flirtende beskeder.

Det sker i kølvandet af, at Instagrammodellen Sumner Stroh i en TikTok-video hævder at have haft en affære med sangeren.

På sin egen Instagram-profil har sangeren nægtet anklagen.

»Jeg udviste dårlig dømmekraft ved at tale med andre end min kone på ENHVER form for flirtende måde. Jeg havde ikke en affære, ikke desto mindre gik jeg over stregen i en beklagelig periode af mit liv,« og tilføjer:

»I visse tilfælde blev det upassende. (...) Min kone og min familie er alt, hvad jeg holder af i denne verden. At være så naiv og dum nok til at risikere det eneste, der virkelig betyder noget for mig, var den største fejl, jeg nogensinde kunne begå. Jeg vil aldrig gøre det igen. Jeg tager det fulde ansvar. Vi kommer igennem det, og vi kommer igennem det sammen.«

Efter udtalelsen er andre kvinder stået frem med deres oplevelse med sangeren.

En af dem er en komiker ved navn Maryka, der deler billeder fra en samtale, hvor Adam Levine blandt andet beder hende 'distrahere sig selv ved at knalde med ham'. Det skriver TMZ.

En anden kvinde, Alyson Rosef, følger trop og lækker ligeledes en korrespondance med den – tilsyneladende – populære popsanger. I denne lyder et svar til, at hun ikke hører andet end metalmusik, blandt andet: 'Sagde ingen hotte tøser som dig'.

Foto: Michael Tran
Vis mere

Alyson Rosef siger selv, at hun deler beskederne, fordi hun har ondt af Adam Levines kone, Victorias Secret-modellen Behati Prinsloo, og opfordrer andre piger til at gøre det samme.

Adam Levine er gift med modellen Behati Prinsloo som han har to børn sammen med.

Parret venter lige nu deres tredje.

Modellen har endnu ikke udtalt sig om sagen.