Den kendte DR-journalist Abdel Aziz Mahmoud har fået et nyt arbejde.

Han skifter livet som freelancer hos DR ud som fastansat hos en anden virksomhed. Han er sparsom med oplysningerne, men han fortæller, at han stadig skal lave tv.

Det skriver den 35-årige radio- og tv-vært på sin Facebook-profil tirsdag.

'Jeg har sagt 'ja tak' til et rigtigt voksenarbejde med faste rammer, vagtplan, pension og frokostordning uden for DR,' lyder det til at starte med:

'Jeg skal stadig lave fjernsyn, og vi er allerede i fuld gang med at udvikle noget nyt, som jeg VIRKELIG glæder mig til at fortælle mere om snart.'

Abdel Aziz Mahmoud lægger dog vægt på, at det er vemodigt at sige farvel til gode kolleger i Danmarks Radio.

'Jeg kommer til at megasavne at lave radio med den gode Mads Aagaard, men jeg har allerede nu plaget ham om, jeg ikke nok må være gæstevært/gæst i 'Shitstorm' snart. Om ikke andet kan jeg jo måske selv levere indholdet,' skriver han og markerer den gæve kommentar med en smiley.

Derudover kan 'Shitstorm'-værten afsløre, at han og ægtemanden Andreas Gylling Æbelø, som han blev gift med i september sidste år, har købt et sommerhus sammen.

Og sommerhuset har han også delt billeder fra i opslaget med den glædelige nyhed.

Andreas Gylling Æbelø er direktør i AIDS-fondet og har blandt andet tidligere været særlig rådgiver for tidligere handels- og udviklingsminister Mogens Jensen (S).

Parret har tidligere afsløret, at de mødte hinanden gennem datingappen Grindr.

B.T. arbejder på at få en kommentar fra Abdel Aziz Mahmoud.