Siden Stephanie Siguenza blev født, har tv-seere fulgt hendes opvækst i programmet 'Årgang 0', og nu kan fans glæde sig over, at kendissen har nået endnu en milepæl i sit liv.

Den 20-årige tv-personlighed er nemlig blevet forlovet. Noget, hun ikke lige havde regnet med. Frieriet fra hendes kæreste, Jeff Henckel, overraskede hende nemlig.

»Jeg anede ikke noget om det. Det kom fuldstændig bag på mig,« lyder det fra hende, inden hun uddyber:

»Vi havde da talt om, hvad vi ville hedde, hvis vi engang skulle giftes og sådan nogle ting. Men derfra og til at tro, det ville ske nu – der er langt.«

Tidligere på året udkom Stephanie Siguenza med en biografi, og det var i den forbindelse frieriet fandt sted.

Hun vil ikke ud med de konkrete detaljer, men fortæller, at det skete inden en bogreception, hun holdt i oktober.

»Vi var helt alene inden receptionen, og så friede han,« siger hun.

Stephanie Siguenza fortæller, at perioden efter udgivelsen af sin bog, hvori hun berører mange personlige emner, har været sårbar. Det er en af grundene til, at hendes forlovede friede.

»Jeg tror, han gerne ville vise, at han altid vil være der for mig. Det er ikke, fordi vi skal giftes lige nu,« siger hun.

Frieriet var noget, der ramte helt ind i hjertekulen. Da det først gik op for hende, at det var alvor.

»Jeg gjorde vel det, alle gør. Jeg tudbrølede. Eller det vil sige, jeg spurgte allerførst, om det var en joke, og så sagde jeg, at det altså ikke var noget, man måtte lyve om,« siger hun og griner.

Stephanie Siguenza forstår godt, hvis folk mener, det er en ung alder at blive forlovet i. Både hun og hendes forlovede fylder 21 år i starten af det nye år.

»Jeg synes jo også selv, at det er tidligt, vi bliver forlovet, men det er jo, som jeg har sagt, heller ikke fordi, vi skal giftes lige nu,« lyder det fra hende, inden hun fortsætter:

»Når folk hører historien, forstår de det nok bedre, og så tænker de sikkert bare, at det er sødt.«

Hele hendes familie kom senere til bogreceptionen og fik overlevet nyheden dér. De var alle begejstrede og lykønskede parret.

Nu venter hun på brylluppet, som hun understreger ikke nødvendigvis behøver at være et kæmpe kirkebryllup

»Det er bare ikke dem, vi er,« siger hun med eftertryk.