I Argentina har Rachel fået sig et helt nyt kælenavn.

I sidste uge afslørede ‘Årgang 0’-stjernen, hvordan hendes første tid i Argentina har været. Nu er Rachel faldet lidt mere til i det nye land og har fået sig nogle faste hverdags-rutiner. Hun har også fundet ud af, at nogle ting i Argentina er helt anderledes end i Danmark:

»Argentinsk mad er anderledes, selvom den minder lidt om den, vi får i Danmark. De er glade for italiensk mad og kartofler – ligesom os danskere. I Argentina er de dog også meget glade for et slags smørepålæg, der hedder “dulce de leche”, som puttes på brød, frugt og meget mere,« forklarer Rachel, som har fået navnet “Dinamarca” af sine venner, som betyder Danmark på spansk.

»Når det kommer til måltiderne, fungerer det helt anderledes end i Danmark. Morgenmad er klokken 6:45,  frokost er omkring klokken 13:00 og er et større måltid, og aftensmad er oftest efter klokken 21.00 og er noget lidt mindre,« fortsætter hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel afslører: Sådan går det i Argentina

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-far har store planer: Derfor vil jeg i Folketinget

Vild med musikken

Rachel forklarer også, at man på hendes skole skal bære uniform, hvilket er helt nyt for hende. Uniformen består af en brun nederdel, hvid polo og hvide strømper. Ligeledes er musikken i Argentina også noget helt andet, end hvad hun tidligere har været vant til at høre:

»I Sydamerika er det reggaeton og latino-musik, der er det helt store. Selvfølgelig lytter de også til artister fra USA, men primært er det sydamerikansk musik. Det er noget, som jeg personligt er stor fan af. Det er perfekt musik til at danse til, synge med til og bare lytte til sammen med sine venner – på værelset eller i bilen,« fortæller ‘Årgang 0’-kendingen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor: Jeg er en faldskærmsmor

LÆS OGSÅ: Hårdtarbejdende ‘Årgang 0’-Stephanie jonglerer to jobs

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel har forladt Danmark

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.dk