Den seneste tid har ikke været nem for Rachel Elleby, der både måtte se den sidste del af sit længe ventede sabbatår blive ædt op af corona-epidemiens begrænsninger og mistede sin kæreste i samme ombæring.

Men nu er der nyt at smile ad for den 20-årige 'Årgang 0'-stjerne.

Hun har nemlig fået kørekort, viser hun på Instagram.

'Åh, hvad er det for et stykke papir i min hånd? Åh, det er mit kørekort,' skriver hun på engelsk.

Rachel Elleby har tidligere givet udtryk for, at hendes 2020 foreløbigt har været særdeles begivenhedsrigt.

Efter at have boet i Norge med sin ekskæreste i en længere periode er hun for nylig flyttet hjem til Danmark, hvor hun har fået nyt job, er startet på spansk sprog og kultur på Københavns Universitet, har slået op med sin kæreste og har haft 'tid til selvreflektion', som hun for nylig skrev på Instagram.

'For at sige det, som det er, så er mit mentale helbred blevet meget bedre, og jeg er bare glad for at være omgivet af mine fantastiske familie og venner. Må resten af 2020 blive... i hvert fald fint.'

Det var også på Instagram, den 20-årige TV 2-stjerne kunne afsløre, at hun og hendes norske kæreste Eirik var gået fra hinanden.

'Det var en svær beslutning, og desværre gjorde både distancen og hele corona-situationen det hele umuligt at vedvare vores forhold. Jeg ønsker Eirik alt det bedste og sender jer alle en masse kærlighed.'