Det turbulente liv for Årgang 0-familien fra Slagelse har taget en ny drejning. Stephanie og hendes søster Isabella bor ikke længere hos deres mor.

Familien er én ud af fire familier i TV2-dokumentarserien 'Årgang 0', som følger fire børn, der alle blev født omkring årtusindsskiftet.

Siden dengang har Slagelse-familie forvandlet sig til et kludetæppe af halvsøskende, stedmødre og fædre, eksmænd og koner.

Nu har Stephanies mor, Christina Rohrberg, efter en svær tid valgt, at hendes ældste piger, Stephanie og Isabella ikke længere skal bo hos hende.

De er nu flyttet over til deres far Christian Van Der Watt, som man også følger i serien.

- Jeg har haft brug for ro i mit liv. Det er ingen hemmelighed, at det er hårdt at være alene med fire børn, men jeg føler faktisk, at jeg er en bedre mor nu for dem, fordi jeg kan give den meget mere opmærksomhed, siger Christiana Rohrberg, der nu kun ser sine børn i weekenden.

- Selvfølgelig er det også hårdt for ens moderhjerte at træffe sådan en beslutning, men jeg kan mærke at de trives, og det er det vigtigste, siger hun.

Ro har i den grad været en nødvendighed for, at Christina kunne få en tilværelse til at fungere som alenemor og nyt studiet som sygeplejerske.

Bag sig har hun lagt årene med den voldelige og voldsdømte Martin Pedersen. Hun mødte ham, da hendes første mand, Christian Van Der Watt, sad i fængsel. Men Martin røg igen i fængsel for vold og endte også med at slå både hende og Christian Van Der Watts nye kæreste.

I dag er de skilt, men han er stadig en del af hendes liv i form af drengen Romeo og William, som han er far til.

LÆS HELE INTERVIEWET MED ÅRGANG 0-CHRISTINA I B.T. I DAG