57-årige Anne Linnet blev i lørdags mor til en lille velskabt datter.

Anne Linnet og hendes unge ægtefælle, Tessa, blev lørdag aften kl. 22.48 forældre til en lille datter. Fødslen foregik uden komplikationer, og hele familien har det godt, fortæller Anne Linnet til bt.dk.

- Hun er skøn og smuk og 54 cm lang, så hun er virkelig en langlemmet lille sag, siger Anne Linnet.

Hun, Tessa og den lille datter er fortsat indlagt med datteren.

- Vi har bare alle tre brug for lidt ro og fred nu. Men vi har det alle tre godt.

Datteren har allerede fået sit navn. Hun skal hedde Isolde Elisabeth Franck Linnet.

- Hun er opkaldt Elisabeth efter min mor. Franck er Tessas oprindelige efternavn og Linnet hedder hele familien jo nu, siger Anne Linnet.

Og hvad så med Isolde?

- Ja, det kommer egentlig af, at vi fra starten ikke vidste, om det var en dreng eller en pige. På det tidspunkt talte vi om, at Tristan var et rigtig flot drengenavn.

- Da vi så fik at vide, at det blev en pige, var det jo oplagt at hun skulle hedde Isolde. Inspirationen kommer klart fra Wagners opera, ler Anne Linnet.

Anne Linnet blev viet til sit livs Tessa (23) i juni måned på Københavns Rådhus. Det er blot Anne Linnets andet ægteskab, selvom hun har levet i flere længerevarende, faste forhold, siden hun blev skilt fra jazzsaxofonisten Holger Laumann i 1985.

Anne Linnet fik to børn med Holger Laumann. Evamaria, som i dag er 36 år, og senere Marcus, som selv fik en søn for to år siden og dermed gjorde Anne til bedstemor.

Foruden Evamaria og Marcus fik Anne Linnet i 1988 sønnen Alexander, som Mads Buhl Nielsen er far til.

I 2006 adopterede hun det rumænske søskendepar Maria og Peter, som i dag er 21 og 16 år.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive mor igen engang i august. At nye børn bliver født ind i familien, hvad enten det er børnebørn eller egne børn, er utroligt livsbekræftende, sagde Anne Linnet i forbindelse med sit bryllup til B.T.

Andre læser også