En af Hollywoods gennem tiden mest berygtede ungkarle George Clooney blev gift for lidt over to år siden, og nu venter han og konen Amal Clooney tvillinger.

Det bekræfter George Clooneys nære skuespilkollega og ven gennem mange år Matt Damon over for Entertainment Tonight Canada.

»Jeg arbejdede med ham i efteråret, og han trak mig til side på settet, og jeg mener, jeg begyndte næsten at græde. Jeg var så glad på hans vegne,« siger Matt Damon til mediet under et pressemøde for hans kommende film 'Great Wall'.

Matt Damon havde dengang spurgt, hvor langt Amal Clooney var henne, og til det svarede George Clooney i efteråret otte uger. Efterfølgende havde Matt Damon måttet fortælle sin gode ven, at han nok ikke skulle fortælle folk om graviditeten, før der var gået 12 uger - men Clooney kendte ikke umiddelbart til '12-ugers-reglen', som Matt Damon kalder den.

Han er overbevist om, at 55-årige George Clooney og 39-årige Amal Clooney bliver gode forældre.

»Jeg er henrykt på hans vegne. Hun er fantastisk. Han vandt virkelig jackpotten. På alle niveauer. Hun er en bemærkelsesværdig kvinde. De bliver fantastiske. De bliver formidable forældre. De børn er heldige,« siger Matt Damon til Entertainment Tonight Canada.

Amal Clooney er menneskerettighedsadvokat og har blandt andet WikiLeaks' Julian Assage samt Ukrainas tidligere statsminister Julia Timosjenko som klienter. Derudover har hun engageret sig i flere flygtningesager.

George Clooney og Amal Clooney blev gift ved en storslået ceremoni i Venedig i 2014.

Parret har endnu ikke selv bekræftet nyheden.