Voice - Danmarks største stemme 2012 Finale. TV2 Emilie PÄEVATALU vinder Voice finalen over Andreas. Hendes coach L.O.C Liam O'Connor sammen med hans kommende hustru, kæresten og vært på Vild Med Dans Christiane Schaumburg-Müller
Voice - Danmarks største stemme 2012 Finale. TV2 Emilie PÄEVATALU vinder Voice finalen over Andreas. Hendes coach L.O.C Liam O'Connor sammen med hans kommende hustru, kæresten og vært på Vild Med Dans Christiane Schaumburg-Müller Foto: Søren Bidstrup

På lørdag siger Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. ja til hinanden ved et stort kirkebryllup på Valdemar Slot på Tåsinge.

Slottet, der ligger midt i det sydfynske øhav, ejes af Christianes veninde, Caroline Fleming, og festen bliver et sandt prinsessebryllup.

Det fortæller Liam O'Conner, bedre kendt som L.O.C., i et stort interview med musikmagasinet poplick, der udkommer torsdag.

- For mig er et bryllup en sammenførelse af to familier, siger L.O.C. til magasinet, der har inviteret en stor del af sin irske familie til Danmark. Og netop derfor har parret valgt et stort slot at fejre festlighederne på. Her er både plads, og samtidig får Christiane opfyldt drømmen om et prinsessebryllup.

- Den her sammenførelse er så problematisk i og med, at jeg har 50 familiemedlemmer i Irland, siger rapperen, som de fleste bedst kender som coach i TV2s musikkonkurrence 'Voice'.

Samtidig fortæller L.O.C., at parret gerne vil have en privat fest og håber, at festen kan holdes langt væk i fred fra nysgerrige blikke.

- På den her måde kan vi også holde det et sted, hvor vi har kontrol over det, så der ikke lige pludselig står en mand udenfor døren med et kamera, siger han.

Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. har været forlovet i tre et halvt år, med undtagelse af en kortere pause i 2010.

De valgte selv at annoncere bryllupsdatoen sidste måned. L.O.C. ved en koncert den 22. november, mens Christiane samme aften lagde et billede ud af bryllupsinvitationen på sin Instagram-profil.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.